Hvordan sette opp en Kina Hutch

Hvordan sette opp en Kina Hutch 

1.

Rengjør hekken før du plasserer dine skatter inni. Støv heksen med en støv eller en støvklut, dusting innsiden av heksen, hutch skuffene og utsiden av skapet. Rengjør glassdørene nøye med vinduesrengjøringsduketter.

2.

Løft de største gjenstandene bak på topphyllen. Dette er området du vil lene de største tallerkene eller platene på. Den aller største platen i hele heksen må lene seg mot baksiden av heklet i selve senteret.

3.

Plasser mindre, fjern elementer foran platene hvis du har belysning på toppen av heksen din. Dette vil legge til en gnist på krystall- eller glassminnene. Hvis du ikke har krystall eller glass, må du plassere matchende kopper, boller eller grupper som matcher elementer sammen foran platene.

Lag en bukett eller tørkede blomster fra en spesiell anledning, helt på topphyllen. Hvis buketten har bånd, legg buketten i midten, og la båndet flyte til venstre og høyre for å gi balansen. Hvis du ikke har lagret noen tørkede blomster, dette er et godt område i heksen for å plassere mindre gjenstander som en klyngekolleksjon eller en liten bolle med antikke marmor.

Stakk kopper inne i tallerkenene sine på den andre hyllen. Hvis du har vinbriller å vise, plasser koppene og underfatene gruppert sammen på den ene siden av hyllen, for å legge plass til brillene.

6.

Vis vinbriller, også , på den andre hyllen. Grupper dem i sett sammen, for visuell enhet. Hvis du plasserer ett glass opp og ned, og plasserer det neste ved siden av det, høyre side opp, vil du kunne plassere flere briller i et område.

7.

Stakk kokebøker, vis kakehull eller større, tyngre plater eller gjenstander på nederste hylle. Dette er et område som kan nås av barn, og en som du kanskje trenger å bruke oftere.

8.

Fyll skuffene med bordet og sølvtøy. Disse skuffene er også et effektivt sted å holde minnesmerker som spesielle babyratler, babyskjeer, bibs og babyminner.

9.

Sett en boks inne i bunnen av bunnen skap som passer inn i spisestuen din, fylt med elementer du måtte trenge ved bordet ditt. Denne boksen kan inneholde elementer som lysstikker, stearinlys, ekstra stearinlys, ekstra batterier og mer.

Stack andre gjenstander i det gjenværende rommet, for eksempel andre kokebøker, familiealbum, duker eller bordmidstykker.

11. Gå frem og tilbake foran kinaheksen og test den for rattling. Hvis du hører bevegelse fra kina og kopper, bruker du saks og trim et kaffefilter for å passe mellom koppen og tallerken. Gå igjen for å retestere rattle. Padding fra filteret skal løse problemet. Hvis det ikke er tilfelle, legg til en annen filterutskriftspute. Fortsett å teste og legge til filterutskytingsputer til du har slått opp.

Kinas hutch kan sammenlignes med en moderne skattekiste. Hutch er hvor du vil vise din verdifulle Kina, krystall, håndlaget keramikk eller familieminner. Hovedpunktet for å huske er at hekken din ikke trenger å være en kakekutterutskæring av porselen som tilhører en slektning. Hekken din er ment å representere din individuelle personlighet, stil og stil. Selv om varene i heksen er Like unik som dine minner knyttet til elementene, er det en riktig og enkel måte å sette opp på.

Andre artikkelen

Hvordan kutte kurver i granittkledning
Hvordan kutte hull i keramisk flis
Hvordan lage et Pizzeria kjøkken
Hvordan å designe elektriske uttak dekker
Slik installerer du laminatgulvoverganger på betong
Gjør det selv Hjem Solar Energy System?
Hvordan male et rom i 3 trinn
Hvordan bygge utendørs tretrapper
Baderom med Cream og Rose Decoration Ideas
Slik Hang Aladdin oljelampe
Hvordan å bytte et bad kabinett speil
DIY Tile Floor
Hvordan bygge din egen garasje for billig
DIY Keramisk veggkledning
Hvordan måle metrisk skruetråder
Slik bruker du en våt sag for å lage L-kutt
Hvordan lage en funksjonell romdeler
Slik dekker du betongstrinn med tre
Materialer som trengs for å Reglaze Støpejern Tub
Typer av metallskruer