Hvordan lage et soverom Look Country Victorian

Hvordan lage et soverom Look Country Victorian 

1.

Bestem på en fargepalett som passer til landets viktorianske utseende. For det første forstår at dette utseendet er inspirert av viktorianske sjøsemester og hytter, så nyanser, sjøinspirerte nyanser er veien å gå. Begynn med pastellfarger som pinks, himmelblå, havskum eller myntegrønn, fersken eller kanari gul. Para disse pastellene med en mørkere naturlig nyanse som skoggrønn, mauve og indigo, men hold mørkere farger sparsomme i dekorasjonen.

2.

Dekorer veggene. eller pastell vegger fungerer perfekt for å fange sollys i rommet. Hvis du er ute etter noe mer dramatisk, kan du også velge tapet, som alltid var i stil for viktorianere. Hvis du bestemmer deg for tapet, unngå en mørk nyanse. I stedet finner du et bakgrunnsbilde med pastell eller hvit bakgrunn og en gratis lysforgrunn.

3.

Kjøp sengetøy, eller kjøp tekstiler for å lage din egen. , tunge, utsmykkede mønstre med striper eller scalloped design i den klassiske viktorianske stilen som følger med fargepalet te-blomstermønstre var også populære. Stoff trykt med lunefull scener vil bevare ferieboligen du ser på å oppnå. Hvis du kjøper ikke-patenterte materialer, bør du unngå typiske viktorianske stoffer som fløyel eller silke. Siden landets viktorianske hjem var i landet eller tjente som fritidsboliger, var stoffene Lace, chintz, cotton og gaze er alle egnede erstatninger. Blonder og gaze er spesielt gode for vindubehandlinger på grunn av hvor fritt de lar sollyset hælde. En enkel hvit dyne kan fungere som et sengeteppe.

4.

Dekorer med rustikke møbler som er typiske for perioden. Armoires, nattbord og kommoder med en kornet trefinish, og sitteplasser betrukket med et lett brodert stoff, overstuffed og plump, ville fungere perfekt. Wicker furniture er et annet alternativ.

Finn tilbehør for å knytte rommet sammen. Country Victorian handler om komfort og en liten rot, så kaster, puter og tepper pyntet med broderi ville legge til en koselig følelse Tique stykker, knickknacks og viktorianske utskrifter gjennom hele rommet vil skape en autentisk følelse. Hvis du vil holde med kysttemaet, kan småsten og skjellene fungere pent som tilbehør. Når du velger lamper, bør du vurdere glassoljelamper som passer til fargevalg.

Queen Victoria regjerte fra 1837 til 1910. Victorian stil var frodig og elegant, med utsmykket tilbehør og tunge materialer. Men når viktorianske borgere gikk på ferie eller trakk seg tilbake til landsbygda, endret deres smak litt. Denne stilen, kalt Country Victorian, ligner viktoriansk, men er mer lys og luftig i presentasjonen. Country Victorian er et populært valg for soverom dekorasjon grunnet avslappende, avslappet føler det kommer ut.

Andre artikkelen

Hvordan installerer jeg en Werner Attic Ladder?
Hvordan lage tre anheng lys
Standard Lumber Størrelser i USA
Hvordan henge en ny innendørs pre-hengt dør
Hvor dypt skal PEX Tubing bli begravet under en betongplate for et strålende varmesystem?
Bruken av en luft meisel
Hva er fordelene med tre for husbygging?
Dekorere: Hva å henge over en tradisjonell murstein peis
Slik bruker du en strammer
Hvordan bruker jeg Spar uretan på en ståldør?
Hvordan bygge et skap på begge sider av et vindu
Hvordan lage en Patio Fire Pit
Slik installerer du Travertin Tile i en dusj
Maleri Tips for å male skyer på taket
Slik installerer du en veggmontert rekkverk av meg selv
Cool Baby Nursery Ideas
Sying - Hvordan lage skarpe paneler
Slik installerer du plastkroneforming
Propan Lodding Tips
Reparasjon og vedlikehold av asfalt