Hvordan lage en uvanlig draperi krok

Hvordan lage en uvanlig draperi krok 

1.

Mål en 8-tommers seksjon fra bunnen av wirehengeren. Klipp den fra hengeren med et par ledeskjærere og kast resten av hengeren. En wirehenger kan være uvanlig materiale å mote på en draperikrok, men ledningen er slitesterk og fortsatt tynn nok til å bli bøyd uten bruk av maskiner.

2.

Mål 3 tommer fra den ene enden av ledningen med et målebånd eller linjal. Gjør et merke på ledningen med en permanent markør.

3. Bruk et par nålestenger for å bøye ledningen i U-form på 3-tommers mark . Du vil nå ha en U-formet ledning med en 3-tommers side og en 5-tommers side.

4.

Mål 2 tommer fra enden av 5 tommers side av den U-formede ledningen og merk et permanent merke på ledningen.

5.

Plasser fingeren mot 5-tommers ledning, nær toppen og bruk et par nålestangstenger for å bøye ledningen ved 2-tommers mark i motsatt retning, over siden av fingeren. Ledningen er nå bøyd i en 3-tommers U-form med en krok på den ene siden. Selv om den er konstruert fra uvanlig ledningsmateriale, vil denne innovasjonen holde gardinene sikret til tarmkanalen, og du vil spare deg for å kjøpe en hel pakke med draperier.

6.

Slip 3-tommers U-form av ledningen krog inn i drapepunktet, og kroken inn i hullet i braketten som finnes i gardinkanalen. I henhold til Alternativ Windows, blir noen draperie kroker sydd inn i draperi-stillingen, i stedet for å gå inn i gardinene som pin og multi-krok kroker.

Tips og advarsler

< li> Klemmehalsdekorasjoner krever snor eller flerkantede gardiner. I henhold til Marburn Curtain, inneholder klypeformede draperier en 'drapery heading' hvor den grunnleggende pynten er delt inn i to eller tre mindre, like puter, sydd sammen på den nederste kanten på stoffets høyre side. u0026 Rdquo; Disse draperiene er identifisert av det plissede stoffet på toppen av gardinen (det er ingen stanglomme). Også kalt draperier, de er festet til en traversstang eller polstang med ringer ved hjelp av draperie kroker eller klip. u0026 Rdquo; En pin krok og pins i draperi og kroker for å krysse transportør eller caf u0026 eacute; stang.
 • Vær forsiktig når du bruker wire cutters.
 • Drapery kroker er stille arbeidere i verden av husholdning d u0026 eacute; cor. Slått mellom overskriften på en drap og deretter inn i hullene på en gardinbrakett, holder de gardiner på plass, slik at villaeieren kan åpne og lukke dem. Selv om det aldri er sett, og sjelden verdsatt, er draperikroken et hardt arbeidende medlem av vinduets dressing. Hvis du er i en klemme og oppdager at du er en pin eller multi-draperi kork kort, kan du lage en uvanlig draperikrok fra en wirehenger som ikke ser pen ut, men vil holde gardinene trygt.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner du en Westlock Doorknob
  Ideer for en ro soverom
  Lett å montere metallskur
  Slik installerer du Crown Molding With Lights
  Hvordan bygge Laminate Counter Topper
  Swarovski Ornaments History
  Teenage Room Design Ideas
  Hjemmeinnredningsstiler av 1920-tallet
  Hvordan bygge en Urn-fontenen
  Slik lager du ditt drømmehjem
  Slik fjerner du tørrvegget rundt en dusjkabinett
  Den beste måten å installere tregulv
  Fakta om remskiver
  Hva er et torg av taktekking?
  Hvordan dekorere ditt eget hus på nettet
  Hvordan å refinet counter topper
  Kitchen Redecorating Planning Checklist
  Slik fjerner du mal fra metallobjekter
  Bruksområder for rustfritt stålrør
  Pool Beach Decor Skilt