Hvordan Remodel Sunroom tillegg

Hvordan Remodel Sunroom tillegg 

1. Bruk et forberedende belegg eller primer for hele rommet for å gi deg en ren skifer å jobbe med. Hvis du allerede har en mørk farge på solens vegger, bruk to strøk for å sikre at den gamle fargen ikke kommer til å komme på den nye maling. La primeren tørke i 12 timer før du maler med den nye fargen.

2.

Lakk solsenget i den farge du ønsker. For eksempel, hvis du vil at det skal være en sjøflukt, må du mure veggene en blå blå farge, ved hjelp av hvit for trim og tak. Bruk to strøk maling for å sikre at dekning er jevn.

3.

Heng opp vindubehandlinger hvis ønskelig. Siden solsenger gir naturlig lys, kan du også la vinduene være nakne hvis du velger. Hvis du bruker et kysttema, bruk en lett hvit gardin i sengetøy eller bomull.

4. Legg til et områdeteppe på gulvet for å holde rommet innbydende og behagelig. Legg et teppe under et salongbord eller les sjåfør.

5.

Dekorer rommet med tilbehør som veggkunst, vaser, stearinlys eller temainnredning. Hvis du er dekorert i en strandstil, kan du finne naturlig utsmykkede ornamenter som drivved, sjøstjerner, koraller eller marine gjenstander å plassere på bord, bokhyller, flytende hyller eller peismantler.

6.

Legg til belysning til rommet. Velg gulvlamper for å plassere rundt lesestoler, eller heng en tinn eller kromfeste fra midten av rommet med en dimmerbryter for å justere belysningen etter behov.

Plasser møbler i rommet, men hold det på et minimum for å holde plassen fra å se overfylt. Legg til noen stoler for å lese eller underholde, pluss en side eller et salongbord eller en liten sofa. Bruk møbler som har oppbevaring, for eksempel skuffer eller hyller, til å legge kaffebordbøker eller holde odds og ender fra å rote opp rommet.

Solsenger er et ideelt tillegg til et hus fordi de gir deg et område å slappe av og nyte det luftige og solfylte rommet. I stedet for å bruke solseng som lagerområde, rengjør det og oppgrader hele rommet på så lite tid som en helg. Uansett hva budsjettet ditt er, kan du ombygge solbadetilskudd med få materialer og fortsatt ha et bedre utseende. Mens du kan style solsengen å blande seg med resten av ditt hjems innredning, tenk utenfor boksen og tilpass den med ethvert design du liker.

Andre artikkelen

Slik lyser du hjemmet ditt med solenergi
Slik bytter du popcornloft uten å skrape
Slik fjerner du Green Vinyl Siding
Hva er de forskjellige grader av kryssfiner?
Hvordan kutte med en oksygenacetylen fakkel
Fem vanlige lystyper
Hvordan velge riktig maling for utvendige murstein
Hvordan velge en Dusjkran
Slik kobler du to stykker tre-veggs skorsteinsrør
Hva er en del av stillas?
Slik Shim en toalett bolle
Hvordan fungerer elektrisitet og ledningsnett?
DIY Tape u0026 Bed Drywall
Siding Vilkår
Hvordan velge riktig farge på sidespor
Slik løser du ødelagte keramiske fliser
Rock og Brick Ideer for utvendig sidespor, aksentdører, og Windows
Terrasse Design ideer for et stort rom
Hvordan lage perle krystall blomster
Ideer for morsomme spillrom