Familierom Brannsted Design Ideer

Familierom Brannsted Design Ideer  Å legge til peis i familierommet ditt, gir ikke bare verdier til ditt hjem, men det legger også til en koselig atmosfære til stedet hvor familiemedlemmer samles for å snakke om dagen, spille spill og se på fjernsyn. Når du har bestemt deg for ting som størrelse og plassering av peisen din, er du klar til å velge den perfekte stilen til din familie.

Tradisjonell

Hvis du foretrekker vinge stoler og tuftede skinnsofaer og din familie rom er litt mer formell enn uformell, sjansen er at du vil grave mot en tradisjonell peisdesign. For et klassisk utseende, velg rød murstein med en tre surround malt hvit. Overvei innebygde bokhyller på hver side med blyglassdører. Velg en eik surround med hevede paneler, vokset for å markere treets korn. Et grasiøst tremantel som er skråt rundt kantene, fullfører utseendet. For en mer viktoriansk følelse, omgir brannboksen med marmor og aksent den med kolonner på hver side. Topp det med en matchende marmor mantel. Eller design en flis surround med vintage håndmalte fliser.

Moderne

Glatt og uklart er din dekorative stil, og du vil ha en peis som utfyller den. Vurder granitt, fliser, glass eller sement for et moderne utseende. Hold designet rent og unadorned ved å gå uten mantel eller ild. Bytt tre enkle hyller plassert på en vinkel over hverandre for å vise familiefotografier. Plasser brannkassen slik at den er utenfor sentrum for en eklektisk berøring. Hvis du har plassen, dekke en hel vegg med marmor eller flat stein. Eller installer en dobbeltsidig peis midt i stuen og la metallfluen bli utsatt for et industrielt, loft-inspirert utseende.

Land

Familierom i landlig stil kommer i forskjellige dekorasjoner. Hvis shabby chic blander av falmede glidelåser og chintz polstrede er din ting, så bære den gjennom med peisdesignet ditt ved å velge en peis surround-sportsklipt og peeling maling eller antiqued å se tid slitt. For et rom med toskansk eller fransk landinnflytelse, vil en peis av glatt, avrundet stein legge til den gamle appellen til århundre gamle brosteinsgulv. Hvis din ting er tradisjonelt land komplett med dyner kastet casually på sofaen og samlinger av kurver og folkekunst, velg en peis av fieldstone med en hevet ild og mantel laget av en vintage barn stråle. Et land rom med en rustikk lodge innflytelse krever en stor peis med en skorstein som når til taket. Legg en hevet herd av samme stein toppet med sement og en stor brannkasse for et dramatisk fokuspunkt.

Andre artikkelen

Slik installerer du underlag for linoleum
Slik spatter gelcoat
Slik installerer du solvaresett
Hvordan teste lysstofrør
Slik installerer du kjellervegger
Slik bytter du innendørs innfelt lyspære
Instruksjoner for installasjon av kabinettmaskinvare
Loft Renovation Ideas
Hvordan rive opp laminatgulv
Slik fjerner du en støpejern badekar
Fransk kokk kjøkken dekorasjon
Om Dekorative Hus Vinduer
Grunnleggende ideer
Slik minimerer du striper når du maler et tak
Slik installerer du bordplater i vaskerommet
Slik hindrer du flom og lekkasje i kjelleren
Hvordan få teppe lim av en betong veranda
Hvordan å tørke rundt en badekar dusj
Hvordan drepe mold vekst i ditt hjem og eliminere mugg lukt
Kitchen Kalkmaling vegg ideer