Baderom Renovering Ideer Med Bilder

Baderom Renovering Ideer Med Bilder  Når det er på tide å ombygge eller renovere badet ditt, er du ikke fast med de generiske settene av duck-emblazoned badematter og dusjgardiner eller epleformede toalettsaker. Faktisk kan du legge opp badet ditt på en veldig personlig måte, ved å bruke bilder. Enten stor eller liten, og legge til bilder på badet ditt, kan være en ideell måte å forvandle dette vitale rommet til ditt hjem.

Trompe L Oey

Den franske oversettelsen av trompes kunstneriske stil betyr at u0026 ldquo lure øyet. u0026 rdquo; Mens maleriestilen går tilbake i mer enn to tusen år, er den fortsatt i populær bruk i dag gjennom både malte skjermer og dens mer oppdaterte stil med fotografering. Trompe lørdagens fotografier innebærer et bilde tatt med en slik størrelse og målestokk at det er 'triks u0026 rdquo; personen ser det inn i å tenke han ser noe annet. Trompe l 'oeil bilder er vegg-størrelse, noe som gir deg muligheten til å forvandle badet ditt. Bildene fungerer best på en vegg uavbrutt av et speil, skap eller håndklebar, som kan ødelegge illusjonen. I stedet for en standard badvegg, kan du stirre ut i en California vingård, en tropisk strand eller lange rader med muggen antikke bøker. For din renovering, gjør en vegg eller hold temaet ved å bruke bildene på så mange vegger som du har tilgjengelig.

Foss

Ditt bad er allerede forbundet med vann; Tross alt er det hvor du vil suge i et boblebad eller ta en forfriskende dusj. Men når du planlegger renoveringen, bør du vurdere å legge til en ekstra vannfunksjon i rommet og bilder av fosser. Ifølge helsemessige fordeler av vann-nettsiden, kan å se fosser spike serotonin, noe som kan forbedre søvn, spising, kontroll av motoraktivitet og humør. Nettstedet hevder også høyere serotonin kan redusere depresjon, frykt, tretthet og søvnløshet, noe som gir en generell følelse av å bare føle seg bedre. Mens du ser på et bilde fra turen til Dunns River Falls, kan det ikke produsere den samme glitrende effekten som å være rett ved siden av Niagara Falls. Å ha bildene tilgjengelige når du børster tennene eller barberingen, kan være en rask måte å sjekke inn og slappe av for dag fremover eller slappe av etter en lang arbeidsdag.

Animal Album

Hvis furre (eller fjærede, skumle, bevingede) skapninger er din favoritt veldedighet, kan du gjøre badet ditt til en fin måte å huske alle dyrene på. du har hjulpet over tid. Når du er interessert i å bidra med penger til et dyrs veldedighet, kan du kanskje lese historier om bestemte dyr og velge en å donere til. Best Friends Animal Society, for eksempel, viser alle sine redde kjæledyr på deres hjemmeside, hvor givere kan velge mellom katter, fugler, griser og andre dyr, leser historier om hver enkelt og ser et bilde. Når du donerer, sender e-post eller e-post til deg et bilde av det eller de valgte dyrene du kan skrive ut. Kjøp billige rammer fra dollarbutikken og ramm hvert dyrs bilde, heng dem opp på badet ditt for å dekorere vanlige vegger.

Andre artikkelen

Hvordan å pakke en murstein peis
Installere et gulvavløp i en garasje
Hvordan dekorere land restauranter
Slik isolerer du en loft uten å fjerne gulv
Hvordan kan jeg koble en utgang som har en plug og en lysbryter?
Slik installerer du marmor dusjvegger
Slik isolerer du betong kjellervegger
Effekten av lys på den hvite fargen
Slik organiserer du verktøyene dine på et skyggebrett
Hvordan lage en House Sewer Plan
Hva er bruken av en krysssag?
Slik installerer du fliser på sementplater
Hvordan lage skap til badet og kjøkkenet
Slik monterer du en dørlås
Slik dekker du en vegg ved hjelp av vinkorker
Installere Vinyl Siding Rundt Windows
DIY Forbereder gulv til flis
Hvordan installerer jeg Titan laminatgulv?
Hvordan bygger jeg med en Air Nailer?
Ideer til et dyrehus soverom