Historien om polsk kutte krystallglass

Historien om polsk kutte krystallglass 

Opprinnelse

'Flint Crystal' ble først laget av George Ravenscroft i 1670-tallet. Han oppdaget at tilførsel av bly til glasset under smelteprosessen forbedret sin generelle kvalitet, noe som gjorde den både vanskeligere og tykkere enn tradisjonelt glass .

Kutting

Innen slutten av 1700-tallet, da ubearbeidet glass ble erstattet med skåret glass, økte antall glasshus i England eksponentielt. Ledekrystallet var perfekt for kutting på grunn av forbedret holdbarhet og tykkelse.

Beskatning

Den punktafgift som håndheves i England i slutten av 1700-tallet, tvang mange glassmakere til å flytte sine virksomheter. Som et resultat ble mye av blykrystalsvirksomheten flyttet til Irland.

Europa

Øvelsen av å produsere kuttet blykrystall spredt over hele Europa, og ble raffinert av en rekke håndverkere i 1800-tallet. Baccarat i Frankrike, Orrefors i Sverige og Swarovski i Østerrike, raffinerte og individualiserte prosessen og grunnla selskaper som ville forbli velkjente.

Post WWII

Etter 2. verdenskrig, gjorde glassfremstilling tilbake til Irland som en stor industri. De mest kjente glassmakere i Irland setter opp butikk i Waterford, som fremdeles er kjent for sin glastag i dag. Den vanligste formen av krystallglass er blykrystall. Krystall glass ble laget for å etterligne naturlig krystall, og har blitt brukt til å lage farget glass og kutte glass slitasje produkter kommersielt i over 400 år.

Andre artikkelen

Gjør det selv Porch Planer
Hvordan lage dørperler
Hvordan lage et bad forfengelighet fra en dresser
Slik kutter du forhåndsdekte benkeplater
Hvordan kutte og bor gjennom betongblokker
Flower Centerpiece Med Can u0026 Straws
Kids Playroom Design Ideas
Slik setter du Stain of Coffee Dyed Fabrics
Veggisoleringsretningslinjer og anbefalinger
Slik oppdaterer du utendørs badespeil
Hvordan rive opp laminatgulv
Slik installerer du Tile Over Old Thinset
Slik lagrer du vann i kjøkken og bad
Slik leser du et trinnbor
Hvilke farger går med asiatiske møbler?
Måter å gjenopprette kjøkkenskap
Verktøy for å bygge en vegg
Hvordan velge Lighting Fixture Finishes
Slik lyder du på ditt hjem
Hvordan bygge en vindgenerator planer