Måter å gjenopprette kjøkkenskap

Måter å gjenopprette kjøkkenskap  Hvis du ser kjedelig og uninviting på kjøkkenet, kan du søke en måte å få den til å se frisk og ny ut. Kjøkkenskap har en tendens til å være den mest dominerende gjenstanden på kjøkkenet, og oppdateringen av utseendet deres kan praktisk talt forandre hele rommet. Tenk på en rekke enkle og kostnadseffektive ideer for å gjøre om kjøkkenskapene dine.

Refacing

Hvis du ikke har noen problemer med oppsettet eller utformingen av kjøkkenskapene dine, må du oppdatere dem ved å endre overflaten. Under en refacing erstatter du bare skapdørene og skufffronter og dekker rammene med en matchende finér. Du kan typisk velge mellom tre typer finish: plastlaminat, trefiner og RTF, som er et vinylfolie-trykk støpt over mediumtette fiberboard. I noen tilfeller kan du legge opp kjøkkenskap for en tredjedel av hva det ville koste å erstatte dem. Overvei å erstatte noen av dørene med farget, etset eller blyant glass for å øke den visuelle interessen i rommet.

Maleri

Hvis du ikke er i markedet for å kjøpe nye kjøkkenskapsdører, legg til en ny frakk av maling. Ved å male dem, kan du enkelt endre fargen og utseendet på skapene dine. Bruk kvalitetsmaling som tåler temperaturvariasjonene i kjøkkenet. Oljebaserte malingsgrep bedre enn akrylmaling og kan tåle slitasje på familieplassene dine på den. Påfør en fauxfinish maling design for et tilpasset utseende. I henhold til dette gamle huset kunne nye kjøpskabinetter for en 10-fots ved 12-fots kjøkken lett koste mer enn $5000, mens maling, børster og primer for kjøkken med samme størrelse koster bare rundt $200.

Open Shelving

På de mest rimelige måtene å gjenopprette kjøkkenskapene dine er å fjerne dørene sammen. Den åpne hylleutseendet er populært, og fungerer godt i eklektiske hjem. Du bør rydde opp rammen utenfor, kanskje legge til et nytt lag med maling. Selvfølgelig, hvis du ikke skal bruke kjøkkenskapsdører, gi også innsiden av skapene dine en oppdatering.

Cabinetry Insides

For å renovere innsiden av skapene dine, kaste bort eller gi velgørenhet alt du ikke bruker regelmessig. Hvis du har problemer med å finne nok plass i kjøkkenskapene dine, kjøp deler for å plassere vertikalt, skille hyller. Plasser frittstående hyller i høye skap for å skape flere lagringsnivåer. Bruk uttrekksarrangører til å lagre håndklær eller topper til gryter og panner. Å ha rene og organiserte skap er et must, spesielt hvis du planlegger å åpne hylle.

Maskinvare

Du kan bli overrasket over hvordan bytte av knapper, trekker og hengsler på kjøkkenskap kan gjøre rommet ser helt nytt ut. Velg mellom forskjellige overflater som nikkel, smijern eller antikk messing. Produsenter gjør forskjellige stiler for å passe alle typer kjøkken d u0026 eacute; cor. Hvis du foretrekker moderne d u0026 eacute; cor, velg en elegant design i rustfritt stål. Hvis du foretrekker et mer landlig utseende, bør du vurdere porselensknapper med et blomsterkort.

Andre artikkelen

Slik installerer du Masonry Anchors
Riktig installasjon av skorsteinen
Tips om å fikse vinylplanker
Hvordan gjøre billige kjøkkenrenoveringer
DIY skjemaer for konkrete trinn
Hvordan lager jeg en tabell ut av piano deler?
Hvordan finne rabatt bygningsmaterialer
Guide til Kitchen Bath Remodels
Innredningsideer for et franskland Great Room
Slik bøyer du rustfritt stålplater
Hvordan å kaste krok hjørner
Slik installerer du Sheetrock Over Cinder Block
Hotell stil sengetøy ideer
Hvordan henger jeg Bakgrunn på Vindugardiner?
Slik installerer du en stolskinne for nybegynnere
Hva slags Sander bruker du for Tørrvegg?
Slik genererer du elektrisitet ved hjelp av kompostgjødsel
Hvordan fjerner jeg plastflate eller veggpapir?
Fordeler med badekar linjer
DIY Slik installerer du Laminat benkeplater