Kretskortstøtmotstandskrav

Kretskortstøtmotstandskrav  Gipsvegg, noen ganger kalt wallboard, er et av de mest vanlige veggdekkende byggematerialene i dag. Det som ikke er vanlig er støpemotstandstyper av gips tilgjengelig. Denne typen gips beskytter boliger mot mugg og mugg, noe som reduserer sjansene for stor innendørs luftforurensning. Muggfast veggplate har noen store egenskaper.

Muggfast veggplateplate

Overflatene på muggfast veggplate er papirløse. Papir er laget av cellulose som, hvis ikke kjemisk behandlet, gir en levedyktig matkilde for mugg og mugg. Dette kan skape et svært stort problem siden hele veggen og taket er dekket av gips. Muggresistent gips har ikke dette problemet fordi det ikke er papir. I stedet er overflatene dekket av en glassfibermatte som også gir veggplaten mer styrke.


Grønn gipsplater med kjemisk behandlet papirstøtte er fortsatt akseptert av IRC ( internasjonal boligkode) som et akseptabelt, støtbestandig materiale for bygging.

Hvor installeres

Alle områder av en bygning som er konsekvent eksponert for høye fuktighetsnivåer, må ha formfast veggplate. Kjeller og bad er typiske områder med høyt fuktighetsinnhold der denne typen produkt er påkrevd.

Brannkode

All støvbestandig gips må være UL (underskriverens laboratorium) oppført for riktig brannkoding. 5/8 tommer må ha en klassifisering av en type X brannhemmende veggdeksel for å møte IRC (internasjonal boligkode).

Andre artikkelen

Slik bygger du et frittstående skap
Hva er den tynneste tynnvegg du kan kjøpe?
Hvordan bestemme hvor mye flis er nødvendig
Gutter 'Bedroom Paint Colors
Slik monterer du en tung veske
Hvordan anker en pinne i en vegg
Slik setter du inn borekroner
Ideer for hvordan du får ditt soverom til å se ut som et Packers Locker Room
Hvordan bytter jeg ut et countertop-område?
Slik installerer du keramisk flis på et gulv enkelt
Gipsveggutstyr og verktøy
Moderne lysstrategier
Hva er tømmerbekledning?
Typer av underjordiske vannrør
Den beste typen teppe for høye trafikkområder
Hvordan å beregne tinset
Corian Vs. Silestone
Slik Refinish Fiberglass Church Baptisteries
Kan du bruke korkgulv til et vinyl gulv?
Hvordan Estimere Kostnaden av Betong