Eklektiske ideer for innredning

Eklektiske ideer for innredning  De tre grunnleggende dekorative stilene er tradisjonelle, moderne og uformelle. Eklektisk dekorasjon kombinerer elementer fra minst to av dem for ett unikt utseende. Eklektisk d u0026 # xE9; cor er det polære motsatt av ideen om at stoffet må samsvare og alle elementer må være i samme stil. Nøkkelen når du dekorerer et eklektisk rom er å finne en felles komponent for å knytte sammen de forskjellige stilene.

Farge

Farge er en måte å knytte sammen forskjellige stiler i ett rom. Kanskje du har en uformell, overfylt sofa dekket av chintz polstring, en tradisjonell vingerbakestol med en kolonial print og en vintage lærklubbstol. Reupholster sofaen og vinge stolen med et nubby linne materiale og kaste en rik hued quilt eller afghan over lær lenestol for å legge til en flekk på farge. Et annet alternativ er å trekke tre farger fra chintz-polstringen på sofaen og dekke de to stolene med glidelåser som reflekterer disse fargene. Mal en accentvegg med en levende nyanse av en av fargene valgt fra dine polstrede møbler, men hold de andre veggene mer nøytrale ved å velge lettere nyanser av samme farge eller velge beige eller hvite. Fremhev dine vinduer med gulvlengde formelle silke draperier i en rik juvel tone lagret over mer tilfeldige, nøytrale bambus persienner.

Møbler

I en eklektisk stue kan du finne et utsmykket viktoriansk skrivebord sammen med en primitiv planke bunnstol. I et soverom, kanskje du planlegger å blande en loslitt, elegant armoire med peeling maling med en mer tradisjonell slede seng. Ved første øyekast synes disse stilkombinasjonene ikke å gå sammen, men en av nøklene til suksess er å finne en commonality. For eksempel, ta en titt på hvordan disse møbelbitene er ferdig. Hvis skrivebordet er farget med en mørk farge og fremhevet med dekorativt forgylt, maler du stolen en myk gul som komplimenterer pulten ved å spille av gullet av de forgylte høydepunktene. På soverommet har du en antikk slede som har blitt vokst og over tid har oppnådd patina som bare kommer med alderen; Det siste du vil gjøre er å male det for å matche armoire. Det er imidlertid en annen måte å knytte dem sammen. Handle for en armoire som reflekterer sengenes klassiske buede linjer. Kanskje er armoirebenene buede eller det er dekorert med scalloped trim.

Tilbehør

Heng en moderne lommelykt for ditt land stil kjøkken. Fest de to dekorative stilene sammen ved å velge det samme metallet for maskinvaren på skapdørene, så vel som vaskekranen. En abstrakt moderne maleri vil fungere når den ligger over en tradisjonell peis hvis den er innrammet med samme tre som mantelen. En blanding av teksturer gir dine møbler interesse. Prøv jevne, sjokoladebrune suede kaste puter på en sofa dekket i beige lerret. Legg til et par dekket i en lys sløyfe for å trekke øyet. Vurder å bruke puter i forskjellige former og størrelser.

Andre artikkelen

Hvordan bygge moldings
Verktøy som trengs for å bygge et dekk
Slik løser du romerske nyanser
Hvordan lage en kryssfiner Trailer Ramp
Slik hindrer du flom og lekkasje i kjelleren
Hvordan dekorere hjemmet ditt til våren
Hvordan velge Trim Color for et hus
Typer av bevegelige broer
Verktøy for å bygge en vegg
Skal jeg male Exposed Wood Shelves White eller Ikke?
Slik installerer Mannington Engineered Wood Flooring
Hvordan Pigtail Aluminum Wired elektriske uttak
Slik påfører Weathermax Wood Sealer
Slik legger du et hull i gips
Hvordan maler jeg et hav i et barns rom?
Slik dekker du tellerplater med betong
Slik installerer du en dusjgardinstang uten sprekk
Slik bruker du en Jack Hammer
Termisk Glass Sikkerhet
Slik kobler du en takvifte i et eldre hjem