Cinder Block Shelf Furniture Projects

Cinder Block Shelf Furniture Projects  Med kreativitet og ordentlig planlegging kan cinder-blokker brukes til å konstruere mange andre ting bortsett fra kjellere og kommersielle bygninger. Høyskolestudenter og eklektiske kunstnere har for eksempel brukt cinderblokker for å bygge hyllesystemer og andre lagringstyper av møbler i mange år. Ikke bare er blomsterklokkene holdbare, de er rimelige, mange tilgjengelige for mindre enn tre dollar hver fra den lokale maskinvarebutikken.

Skjermer

Kanskje det enkleste, mest vanlige møbelprosjektet er cinder block shelving system mest Brukes ofte av studenter og første gangs leietakere eller hjemmekjøpere. Leter du etter billige måter å vise bilder og boksamlinger på, bruker folk cinderblokker og robuste treplanker for å lage enkle reoler. For å få en solid hylle må du ha minst to blokker per hylle og et flatt flatt tre. Du kan male eller flekke treet for å matche innredningen din. Bare stakk blokkene vertikalt eller horisontalt og legg et treverk ovenpå dem. tre blokker - to for å støtte endene og en for å støtte midtvekten. Mens du kan stable mer enn tre kurs høy, er det sikrere å holde sokkelen begrenset til tre nivåer.

Music Towers

The Generell ide er å bruke en epoxy eller murstein ry bonding sement å binde to blokker sammen og stable dem vertikalt. Lag en stabil base for tårnet fra et sirkulært eller firkantet treverk. For å gjøre dette, bruk en murboringsbrikke og skru gjennom endene på låsenblokken og midtpunktet av treet. Ved hjelp av en lang bolt med et bredt hode og en skive, skyv bolten gjennom hullene og legg en vaskemaskin i den andre enden. Skru på en mutter og stram den for å feste basen til blokken. Du kan også ønske å legge til en topp i cinder-blokkene for å lage et bord. Mal hele stykket og ordne etter behov for høyttalerne dine, som sitter på toppen. De tomme cellene i cinder-blokkene gir også en utmerket mulighet til å lagre CD- eller DVD-tilfeller.

Utemøbler

Cinderblokker er værbestandige og enkle å flytte, noe som gjør dem perfekte for ilden eller i garasjen . Stakk fire blokker horisontalt og bruk dem som et bærbart sidebord. For å lage en robust benk for kampfirefortelling, legg ut seks til åtte blokker til slutt for en lang benk eller side til side for en bred benk. Legg etterfølgende rader, hver i vekslende rekkefølge, til du har nådd en komfortabel sittehøyde. Kast på noen puter for å holde sitteplasser komfortable, og du er klar for en natt med rosting av pølser og marshmallows. Ordne blokkene med noen av cellene åpne mot deg. På denne måten gir cellene lagring for vanntette beholdere som holder servietter og plastikk bestikk. Du kan til og med stable noen få blokker på sine ender for å lage koppholdere for drinker.

Andre artikkelen

Typer av tømmerstokker
Slik bruker du epoksy til sikker tre til betong
Cob Konstruksjonsteknikk
Effektiv plassbelysning
DIY Engineered Wood Floor
Hvordan kutte et titanark
Hvordan gjenopprette en antikk porselen komfyr
Italienske stiler av interiørbelysning
Typer Baderomsvasker Med En Pedestal Forfengelighet
Slik legger du laminatgulv under dørjambs
Slik setter du en garasje i et soverom
Slik klargjør du et gulv for teppefliser
Hvordan å huse et dusj gulv
New House Decorating Tips
Hvordan spare penger på store hvitevarer: Kjøps tips og råd
Hvordan lage et lite oppholdsrom
Hvor mye isolasjon kan settes i en 2 x 4 vegg?
ShowerBow Vs. Buet dusjstang
Hvordan gå med en rammeløs glassdusj
Pelletskoking Tips