Kunstforslag til en stor vegg

Kunstforslag til en stor vegg  Å dekorere en stor vegg kan være en skremmende oppgave. Pass på at du oppretter et fokuspunkt som er lett synlig. Et stort kunstverk, eller en kombinasjon av kunst, er en fin touch. Adventen av lett utskrivbare grafiske bilder gjør veggdekorasjonen enklere og rimeligere enn noen gang før.

Muraler

Overvei å legge til en veggmaleri på en stor vegg for en stor innflytelse som vil fange oppmerksomheten til alle som ser den. Hvis du er kreativ, kan du lage en veggmaleri selv ved hjelp av en gjennomsiktig projektor. Bare kopier bildet på et stykke gjennomsiktig plastplate ved hjelp av en kopimaskin. Projiser bildet på veggen og juster størrelsen etter eget ønske. Spor bildet på veggen og maler deretter i detaljene. For en hip, urban design, vurder å skape et stort stykke graffiti kunst. Dette er ideelt i et tenåringsrom eller i et detaljhandelsmiljø.

Vinyl Art

Det er en populær ide å bruke vinyl limekunst på veggen din. Mange nettbutikker og kjøpesentre har vinyl kunststykker i store rør. De inneholder ofte en rekke elementer som kan brukes på forskjellige deler av veggen din. Eksempler er gigantiske trær som selges sammen med fugle- og bladbilder som du kan spre over hele veggen. Et annet eksempel er et stort pianobilde som kommer med separate notater som kan plasseres over veggen for å skape en musikkvibe. Vinyl bokstaver kan også kjøpes for å fullføre utseendet og tilby et personlig preg.

Innrammet kunst

Innrammet kunst kan være dyrt, men det finnes en løsning som er populær. Handle på thrift butikker, verksted salg eller loppemarkeder for store bilderammer. Besøk en håndverksbutikk eller bilderammeforsyningsbutikk for å kjøpe en matte for å fylle innsiden av rammen, slik at du får plass til favorittbildet ditt i midten. For eksempel kan du enkelt slå et 8-i-10-tommers bilde i et stort 16-by-20-tommers kunstverk ved å gjøre dette. Jo større kunst, desto større påvirkning vil den ha på din store vegg.

Andre artikkelen

Modular Home Foundation Options
Verktøy for kutting av sementbakke
Slik setter du opp ditt fysisk funksjonshemmede barns soverom for å hvile deg
Slik fjerner du lim fra gamle limfliser
Slik isolerer du en oppvarmingskanal
Hvordan bygge et kjøkkenskap Soffit
Pink Teen Room Ideas
Hvordan lage et utsalgsdeksel
Deler av en hovedbelysningsbryter
Typer av underjordiske vannrør
Skrueformater og spesifikasjoner
Hva renser Caulk Off of Tile?
Hvordan å beregne gulvfliser
Hvordan bygge et hus ved hjelp av grønne produkter
DIY fliser til forsiden av et boblebad
Slik bruker du et lasernivå
Hvordan lage Metal Barn Star Dekorasjoner
Kjeller Finishing Isolasjonstips
Betongherdingsprosess
Grunner til underbygging