Hvordan lage en Chin Up Bar i kjelleren din

Hvordan lage en Chin Up Bar i kjelleren din 

1.

Bor tre hull i de nederste ender av 2-by-6-platene i et trekantet mønster (to hull noen få inches fra bunnen og et hull som er like langt fra originalen). < /p>

2.

Mål en eller to inches opp fra den motsatte enden av brettene du bare har boret. Bruk en blyant, gjør et merke i midten av brettet. Dette er hvor du skal lage et hull for stålrøret.

3.

Bor hull i hvert av brettene ved merkene du gjorde i forrige trinn. Bruk enten en sneglebit eller en flatt trebit. Størrelsen vil avhenge av stålrøret du vil bruke som hakefelt. Drill gjennom veden sakte, slik at den ikke splinter.

4.

Bor tre hull (tilsvarende platene) i takbjelkene som du vil feste chin- opp bar. Bruk en vinkelborer for å lage hullene hvis det ikke er nok plass mellom bjelker til å manøvrere en standardborer.

5.

Fest styrene til bjelkene ved hjelp av tre vognbolter gjennom de første hullene du bor i trinn 1.

6.

Skyv røret gjennom hullene i motstående ender av platene. De burde jut ut litt gjennom hver ende. Coat innsiden av hver endedeksel med trådlås og skru dem på de utvidede områdene av hvert rør. Trådlås kan finnes på hvilken som helst maskinvarebutikk. Det brukes til å holde skruer på plass etter at trådene har blitt strippet. Dette vil holde endestykket fra å falle av.

7.

Vri pipen i elektrisk tape. Haken opp baren kan bli glatt, spesielt hvis du svetter. Det elektriske båndet gir bedre grep når du trener.

Chin-up er en flott øvelse for å øke overkroppen styrke, men det er også en av de vanskeligste å mestre. Selv om ikke alle har tilgang til et treningsstudio, kan alle installere en opptaksbar i hjemmet. Alt du trenger er mindre enn $50 i rekvisita fra maskinvarebutikken for å bygge din egen opphøringsbar i kjelleren din.

Andre artikkelen

Ideer til et interiør kjøkken remodel
Taktekking Verktøy
En korkgulv som en lyd deadener
Hvordan bygger jeg en murmur?
Hvordan sette Siding på et skur
Hvordan bygge et lavt dekk
Slik installerer du en ekstern inngangsdør
Hvordan Reroof et hus med asfalt helvetesild
Grønne arkitekturfordeler og ulemper
Hvor finner man dørtrinn for et mobilt hjem
Hvordan remodel en liten soverom
Slik installerer du en Over Ground Pool Inground
Hvordan installere Clay Tile Flooring
Hvordan velge en dusj-gardin Rod
Slik dekker du kjøkkenbenkene
Installasjonsinstruksjoner for vegg-til-vegg-teppe
Slik feilsøker du en Senco Nail Gun
Hvordan trekke opp teppe og betong lim på et betonggulv
Hvordan bli kvitt en stol Rail
Hvordan bruke peis dører