Tinkerbell Room Ideas u0026 Colors

Tinkerbell Room Ideas u0026 Colors  Du og din datter vil designe et rom med et Tinkerbell-tema. Hvis hennes favorittkarakter er den spunky feen fra Peter Pan, har den lille jenta valgt et lunefullt tema. Tink og skogsmarken kan være en del av en feminin design som vil vokse med din datter. Eteriske og naturalistiske dekorative elementer kan kombinere for å skape et ekte liv i Pixie Hollow for den lille jenta.

Murer

Tinkerbells signaturfarge er grønn, den tradisjonelle fargen på kjolen. Mal veggene en myk gresslette eller Sage green. Tips om gul referanse hennes lyse blonde hår, velg så mykt gul for accent puter. Brown er en sofistikert farge for å fremkalle skogene --- male et tre på en vegg og kryss av grenene med kommersielle eventyrdekaler.

Accents

Finn tuftede ottomaner eller puffete gulvputer i myk gul for å gi plass til å se hennes favoritt Tinkerbell-filmer. Heng en filmy baldakin av myggnett over sengen for å låne en drømmende atmosfære. Legg en grønn cymbidium orkidé på nattbordet, og dekk vinduene med rene grønne gardiner. Ram dine datters tegninger eller fargesider av feer og heng dem på veggene. Legg woodland fairy ornamenter og Tinkerbell dukker på bokhyller og på toppen av kommode.

Tak

Lakk taket en myk himmelblå og svamp på hvite, klare skyer. Hang Tinkerbell ferie ornamenter eller gossamer sommerfugler fra taket med fiske linje. Trekk hvite blinklys langs kanter av taket for å simulere stjernelysfilter gjennom skogen av Pixie Hollow.

Andre artikkelen

Naturstein Vs. Cultured Stone
De beste materialene som skal brukes som takdekk
Tips for kutte marmor
Hvordan velge en stige for hjemmet
Slik installerer du tilfeldig naturlig stein
Hvordan grout Marble Tile
Hjemmelaget solpaneler for et over bakken basseng
Hvordan velger jeg hjemme byggematerialer?
Slik holder du et hus kjøligere om sommeren
Tidlig Vintage Spice Skap
Hva er Old Growth Cedar Shake Siding?
Hvordan lage et skur fra trepaller
DIY tregulv
Alternativ til treforming
Hvordan lage en betong benkeplate
Hvordan få tilskudd til bærekraftig levekår
Hvordan lage en Solar Water Purifier
Falske taktyper
Slik installerer du en dummy-dørbryter på en forboret dør
Hvordan velge Maling Farger for Små Spaces