Kule ideer med skodder

Kule ideer med skodder  Gamle skodder kan repurposed til interessante møbler, kunstverk og annet dekorativt og funksjonelt tilbehør til hjemmet og hagen. Gamle tre skodder gir rom et loslitt men elegant sett å balansere nye møbler. Husk at du ikke kaster gamle skodder til fortauet, i stedet, resirkuler dem på en kjølig måte for å bruke i hele hjemmet.

Hage

Om skodder er gamle eller nye, tucking dem i hagen er en kreativ Gammel tre skodder kan fungere som en struktur for å dyrke krypende vinstokker. Ikke vær redd hvis skodder er tattered eller mangler noen ringer, dekker raske dyrkere lukkeren med sine krypende, frodige tendrils og lyse, dristige blomster på kort tid. Vurder skodder for et bakteppe til et flerårig blomsterbed for å gi en uvanlig dekorativ aksent til hagen. For utendørs bygninger som et gammelt skjul eller en låve, monter lukkeren eller skodderne side om side for å lage et veggmaleri eller et kunstverk på bygningen.

Møbler

Forvandl lukkeren til et møbel for hjem. Når du legger et sett med ben til en lukker, setter brikken inn i et bord eller en benk for å bruke innendørs eller på en veranda for å hvile en samling planter. Legg til metallbeslag på baksiden av en lukker og monter det i soverommet som hodegjerde til et sengesett. Vurder monteringen av hodegjerden vertikalt for en dramatisk hovedskjerm og å skape høyde i rommet. Shutters en også bli omgjort til en dekorativ skjerm med et sett med hengsler. Dette fungerer spesielt godt med høye skodder for å gi en skjerm til et soverom eller å skjule stygge utendørs vannvarmere. Kortere lukkeskjermer kan også plasseres foran peisen om sommeren eller i tider når peisen ikke er i bruk.

Dekorativ arrangør

Vær kreativ ved å bruke lukkeren som et organisasjonsstykke for å avklare et kontor, kjøkken eller soverom. Ved å legge et sett med kroker til lamellene, blir lukkeren til et oppbevaringsområde for å hengte halskjeder og øredobber i soverommet. Et friskt lag maling til en veggmontert lukker forvandler den til det ideelle stedet for post, postkort, meldinger og annet tilbehør som ofte finnes på et kontor. Lukkerne på skodder er vinklet akkurat til å holde kort og fotografier.

Andre artikkelen

Hvordan vurderer Snekkerjobb
Hvordan bygge et Solar Water System med Collector
Slik Hang Wall Isolasjon
Utvendig design tips
Slik Wire Spotlights
Slik installerer du Strand Bamboo
Slik isolerer du loftet
Viktige peis tips
Hvordan kjøpe Seeded Glass
Slik får du et bidrag til å fikse opp huset ditt
Justering av venetiansk blinde kantlinje
Fordelene ved Laminat benkeplater
Problemer med Glass Block Windows i en dusj
Slik oppdaterer du utvendig vindusstøping
Enkle måter å legge Vinyl gulv
Curtain Designs for Children
Typer av tregulv
Slik bruker du Stucco til Betong
Hvor finner man ideer for å male soverom
DIY Faux Finishing Cabinet Dørtørkestativ