Varianter av Vinyl Innendørs Planter

Varianter av Vinyl Innendørs Planter  Planteinnredning legger til kreativitet og skjønnhet innendørs og ut. Imidlertid krever ekte planter omsorg, og de kan dø. Noen mennesker velger falske planter i stedet fordi de varer evig og trenger ikke oppmerksomhet. Faux planteliv kommer i flere varianter, men kan deles inn i to hovedgrupper, silke og plast. Silkeplanter er dyrere, men ofte ser mer ekte ut. , inkludert vinyl, er et billigere valg, men fungerer best i noen situasjoner.

Innendørs vinylplanter

Bruk av vinylplanter innendørs kan være vanskelig fordi de ofte ikke ser ekte nok til å lure til selv den uformelle observatøren. Men det er mulig å bruke vinylplanter innendørs og få det utseendet du vil ha. Innendørs vinylplanter kommer i nesten alle variasjoner som ekte planter gjør. Du kan finne kremplanter, potte trær, trellises og vinstokker i plastplanter. The Hooked on Houses hjemmeside viser falsk eføy på toppen av skap.

Utendørs Vinyl Planter

Mange bruker også vinylplanter ute. Noen ganger intersperserer folk plastplanter med ekte som gjør dem til å virke mer fulle. Andre setter plastplanter i potter rundt basseng eller annen landskapsarbeid. Ofte brukes plast- eller vinylplanter til å dekorere i en art deco-stil. Vinyl palmer kan for eksempel brukes i en bassenginnstilling. Arkitektens avis viser eksempler på art deco-design ved hjelp av vinylplanter, blant annet i takhagen ved New York Museum of Modern Art.

Akvarium og vannplanter

Plastplanter brukes ofte i undervannsanlegg, slik som som i akvarier eller dammer. Vinyl planter gir utseendet på vannplanter uten arbeid. Faux planter er også populære i akvariet dekor, enten alene eller som et supplement til virkelige planter. Pet Yak diskuterer bruken av plastplanteliv i akvarier.

Andre artikkelen

Hvordan leie din Downstairs leilighet
Hvordan gi KITCHEN CABINETS et nytt utseende uten å bruke for mye
Hva er travertinfliser?
Colonial Decorating Ideas
Kirkens Nursery Decorating Themes
Ideer til keramisk flis i kjøkkenet
Nye Closet Ideas
Hvordan bygge ansiktsramme kjøkkenskap
Hva er Tandem Garasjer?
Hvordan bygge en bord og batten dør
Slik setter du en gummiforing i en dusjkabinett
Japansk stilutvendig treutløseralternativer
DIY vaskeskap
Moro Dusj Gardiner For Kids
Slik installerer du keramiske benkeplater
Slik slår du et gulv for avløp
Verktøy som trengs for å installere en marmorgulv
Hvordan installerer jeg Merola Tile u0026 amp; Glassprodukter?
Ulemper med grønne bygningen
Slik installerer du kvalitetslaminatgulv