Ting som du kan finne i huset ditt, for å spice opp huset ditt

Ting som du kan finne i huset ditt, for å spice opp huset ditt  Spicing opp innredningen i rommet ditt kan være tidkrevende, så vel som dyrt. En nyskapende måte å forandre utseendet på interiøret er å bruke elementer som du allerede har i ditt hjem. Du har sannsynligvis varer som sitter på lager, eller pakkes bort på høye hyller. Overvei å flytte ting rundt og resirkulere gjenstander for å spruce ting opp.

Bøker

Bøker er et oversett dekorativt tilbehør. Ofte er bøker bare plassert på hyller eller lagret vekk. Bruk dem i stedet til å krydre huset ditt. Hvis du har en eller to større bøker som er stilige, legg dem på kaffebord eller stablet opp på et sidebord. Bruk bøker som har levende farger. En annen måte å bruke bøker på er å stable tre eller fire av dem under en lampe eller under en bilderamme.

Vases

Vaser er et annet dekorativt element som er allsidig og enkel å bruke til å dekorere hjemmet ditt. Hvis du er dekorere til jul, fyll store gulvvaser med gamle julepynt. Bruk fargerike ornamenter eller sølv og gull, avhengig av stilen på innredningen du har i ditt hjem. En annen ide, ved bruk av mellomstore vaser, er å bare fylle dem med sitroner eller limer for en livlig berøring. I mellomstore eller store vaser legger du til lange grener til dem uten bladene festet. Plasser to eller tre på en peismantel.

Briller

Lag en nydelig skjerm i huset ditt ved hjelp av vinglass som du allerede eier. Jo mer fargerike og dekorative glassene, desto bedre. Plasser to eller tre vinglass på et bord i hjørnet av stuen din. Sett et te-lyslys i hvert glass. Lys dem for å skape en myk glød og en varm atmosfære i rommet.

Papir

Bruk gammelt gavepapir, innpakningspapir eller magasin sider til å dekke og decoupage elementer, for eksempel papp eller møbler. Lag en collage med fargede magasinsider på oppbevaringsbokser for et enestående bilde. Bruk det gamle emballasjepapiret til å dekoupere en pappkasse for oppbevaring, samt et midlertidig bord for et soverom.

Andre artikkelen

Slik installerer du utvendige dører korrekt
Fordelene med et aluminiumtak
Typer av nødbelysning
Hvordan bygge et eget hus i landet med naturlige materialer
Populære Hjem Maling Farger
Gjør det selv Mobile Home Isolasjon
Brick Kitchen Ideas
Hvordan å fullføre en kjeller for å ikke lukke inn på deg
Slik viser du kvadratfotene for en teppepute
Slik Vanntett en dusj for flis
Hjemmelagede spiraltrapper
Sammenligning av Solar Attic Fans
Slik installerer du Tile Dusj Pan
Slik monterer du et veggskap
Slik senterer du fliser
Baneveiledning
Slik kjører du en flisesag
Slik rengjør du loddejernet på farget glass
Slik håndverket med Placemats u0026 Potholders
Slik Remodel Playrooms