Lett å lage dekorative prosjektideer

Lett å lage dekorative prosjektideer  Dekorere hjemmet ditt med de nyeste hjemmekontaktene er enkle og kan gjøres på selv det tynneste budsjettet. Med bare litt å lage kunnskap og minimal rekvisita fra din lokale håndverksbutikk, kan du opprette egendefinerte d u0026 eacute; cor stykker som vil være øyeblikkelig samtale starter når gjestene ankommer.

Speilet sidebord

Liten forhåndsskåret glass speilte fliser kan legge til et snev av gamle Hollywood til et enkelt trebord. Strekk trebordet med et tetningsmiddel for å beskytte det mot fuktighet og krymping som kan påvirke glassflisene en gang limt på plass. Bruk lim spesielt laget for speil, som du finner i din lokale håndverksbutikk. Lim flisene på plass og la det tørke. For odde formede bord, ha flisene kuttet. Lakk skuffene, sidene og bena med sølvspraymaling. Bruk bordet som et sidebord for sofaen din eller din seng.

Bejeweled Pillows

Mønstret pute shams kan enkelt forvandles til glitrende aksenter for ditt hjem. Sett inn et stykke papp i puteformet for å bevare motsatt side. Lim rhinestones, perler eller plast juveler på eksisterende design med stofflim. Tillat for tørking og sett inn en pute for å fullføre. Ordne puter på sofaen eller en overstuffed stol.

Ruffled Lamp Shade

Billig ruffled bånd kan kjøpes i et bredt utvalg av farger og stiler. For å legge til sofistikert eleganse til en vanlig lampeskygge, lim ruffet bånd rundt toppen og bunnen av en lampeskjerm med en varm limpistol. Legg skyggen på en enkel lampebase slik at lampeskjermen skiller seg ut og utseendet er ikke overdrevet.

Sugared Fruit Wreath

En enkel kranse laget av små kvist og grener kan omdannes til en nydelig fokaldekorasjon til pryder veggen din. Kombinere like deler av ekstra fin hvit og sølv glitter i en liten bolle. Mal den nedre tre fjerdedelen av hvert stykke kunstig frukt, en om gangen, med klar akrylmaling. Dyp frukten inn i glitterblandingen og skjær av overflødig. Legg på vokspapir og la det tørke. Spray maling kransen med sølvmaling på en avisbeskyttet overflate. Tillat for tørking. Ordne frukten i et attraktivt mønster på kransen og lim på plass med en varm limpistol. Legg til en stor sølvbue for å fullføre.

Andre artikkelen

Hvordan få negler ut av tørrvegg
Hvordan dekorere med Vinyl Records
Hva er en god tid til å bygge et hus?
DIY: Fotovoltaiske paneler
Ideer for å designe et hodegjerde på en vegg
Slik kobler du opp en vaskesvannavløp
Hvordan montere takpaneler
Hvordan bygge Mission Kitchen Cabnets
Hvordan få tastatur for garasjeportåpneren til å jobbe i kaldt vær
Forskjell mellom låseskruer og skruer
Beste materialer som skal brukes til barnas sengetøy
Hvordan dekorere en pute med en menns slips
Hvordan kjøpe Eksteriør Bahama Shutters Online
Hvordan varme en flytende gulv
Energistøtte i Ohio
Hvordan isolere kjellervegger
Slik Vanntett Cedar Lumber
Hvordan gjenopplive flisens benkeplater
Akryl Vs. Støpejern vasker
Pex Piping Vs. Kobber