Dekorere spill for jenter og gutter

Dekorere spill for jenter og gutter  Dekorere spill gjør at jenter og gutter kan uttrykke seg ved å skape sitt eget virtuelle rom. De kan legge til tapeter eller male disse rommene, eller de kan til og med legge til møbler, venner eller kjæledyr også. Disse spillene tillater barn å fritt uttrykke seg og lære ferdigheter som fargekoordinasjon og interiørdesign. Alle spillene er gratis.

Rom Maker

Dette spillet er spesielt rettet mot gutter, men noen funksjoner er også rettet mot jenter, inkludert en lollipop-tema seng eller lyse farger og møbler farger. Brukere kan velge mellom enten et rundt vinduerrom eller et fransk dørrom for å begynne. Utsiktene til disse rommene er svært moderne og vanlige når spillet begynner. Barn kan imidlertid legge til senger med fotball, bil eller Mardi Gras temaer. Andre typer møbler inkluderer datasett, kjemi sett og en fotball-themed sofa. Elementer kan legges ved å bare dra og slippe dem på plass, og deretter klikke musen for å sikre dem til veggene eller gulvet. Når de er ferdige, kan brukerne enten skrive ut sin opprettelse eller sende den til venner og familie.

Home Decor Games

Dette spillet kan spilles av enten gutter eller jenter, spesielt yngre barn. kan bare endres ved å klikke på ikonene under rommet. Brukere trenger bare å klikke på ikonet til de finner et møbel, romfarge eller teppe som de liker. Dette programmet er veldig fargerikt og brukervennlig. bruker Flash animasjon, som gjør det interaktivt, med glitrende tegn og vinkende ballonger. Dette programmet er rettet mot barn som ønsker å dekorere sitt eget rom, og de kan skrive ut eller lagre bildet slik at de kan bruke det til en guide for dekorasjon

Dekorasjonsspill

Mens dette spillet hovedsakelig er rettet mot jenter, kan gutter nyte asiatisk tema. Dette spillet lar brukerne utforske japansk og asiatisk kultur ved å assistere en jente som heter Azuki med å dekorere henne rom. Alle romets elementer er allerede s klargjort i rommet; Brukerne trenger bare å dra og slippe dem på plass. Disse elementene inkluderer asiatiske puter, vaser, stearinlys, vannkoker, en skjerm og en kommode. Dette spillet kan brukes av barn i alle aldre, siden de bare trenger å vite hvordan å klikke og dra for å få alt på plass. Det er veldig fargerikt, men det er ingen animasjon. Dette spillet kan ikke lagres, mailes eller skrives ut.

Andre artikkelen

Room Decorating Ideas for Little Girls
Grunnleggende informasjon om toaletter
Slate Peis Design Ideas
Slik konverterer du til en gasspeisinnsats
Slik installerer du Hardie 4 'x8' Stucco Board Sheets
Hvordan bestemmer jeg på utvendig malingsfarge?
Natural Stone Backsplash Ideas
Hvordan å gjenopprette tregulv
Attic Fan Retningslinjer
Slik tegner du dusjgulv
Typer av granitt
Etterbehandling Metoder for MDF
Online interiørdesign ideer til et spisestue
Kjeller Finish Remodel Ideas
Gjøre blomster lenger i sukkervann?
Stil av glass til dusjkabinett
Instruksjoner for Seiko klokker
Undergulvskrav for steinfliser
Slik installerer du et oppvarmet toalett i kjelleren
Florida New Home Attic Insulation Rules