Slik bygger du en aktivitetstabell

Slik bygger du en aktivitetstabell 

1.

Mål kryssfinerplaten ned for å måle 38 tommer med 50 tommer. Dette vil være toppen for aktivitetsbordet. Bruk en blyant til å lage bordet rektangel på kryssfiner.

2.

Mål tømmeret, skape fire stykker med målingene på 14 tommer med 2 tommer og 2 tommer. Bruk en blyant til å tegne brikkene på tømmeret.

3.

Bruk saga til å kutte ut de fem stykkene. Sandpapir hvert stykke, inkludert kanter og flater.

4.

Paint hver av stykkene med primer. La bitene tørke før du maler dem med valgfri maling. Hvit er et ideelt valg, da personlige dekorasjoner kan legges ved hjelp av fargestifter og markører. Hvis du vil ha et enkelt utseende, flekker hver av bitene i stedet for å male dem. La brikkene tørke.

5.

Legg bordplaten på høyre side ned. Løft møblene på benene i hvert hjørne, så de er omtrent 1/2 tomme innover fra hjørnesidene. Monter dem ved hjelp av bore og skruer.

6.

Plasser ett bordben i en av benbrakettene på møbler. Finn hullene i braketten som gir skruer. Fest trebenet til braketten ved hjelp av bore og skruer. Kontroller at den er godt sikret før du fortsetter. Gjenta dette trinnet med alle bordbenene.

7.

Vri bordet med høyre side opp. Dekk bordskantene med laminert tape. Følg instruksjonene på pakken. Bruk et varmt stryke, hvis det er aktuelt, for å få båndet til å holde fast i treet.

8.

Legg kurver av leker under aktivitetsbordet. Hvis bordet er malt hvitt, la barnet ditt designe og dekorere det med akrylmaling, fargestifter eller markører hvis du ønsker det.

Et aktivitetsbord er ideelt for barn, som liker å sitte ned for å leke med blokker, LEGOs og tegne, for eksempel. Å lage et aktivitetsbord for barn er en ideell måte å gi barnet ditt en personlig plass til å spille og gjøre ulike aktiviteter. Det finnes mange forhåndsbestemte modeller av plastaktivitetstabeller på markedet, men å lage eget ut av tre kan skape et lengre varighetstabell, da det er mer robust og det kan tilpasses etter barnets behov.

Andre artikkelen

Hvordan lage barometre
Hjelpe med en tappekran
Dagpleie Decorating Ideas
Slik installerer du en rygg rundt i dusjen
Vanlige materialer av en geodesisk koke
Hvordan bruke teppe vegg trimmer
Hvor tykk trenger jeg å hille min betongplate?
Riktig negler for tregulv
Italienske Stone Carving Tools
Mest populære interiørdekorasjoner
Slik installerer du End Cap eller Carpet Reducer på laminatgulv
Slik bytter du en dusjarmatur
Poly Cotton Bruk
Hvordan kutte en aluminiumplate
Typer av PVC-rør
Hvordan reparerer jeg et fargespor i en orientalsk teppe?
Hvordan montere antikk maskinvare på en moderne dør
Hvordan lager jeg Canopies u0026 Pictures?
Hvor høy skal en biljardbordslampe installeres?
Hvordan velge en Vinyl Replacement Window Contractor