Tips om å velge en madrass

Tips om å velge en madrass  Med et økende antall amerikanere som sliter med søvnproblemer, betaler forbrukerne mer oppmerksomhet til kvaliteten og komforten i sengene sine. Den rette madrassen kan hjelpe deg med å oppnå konsekvent, kvalitetssøvn, noe som er viktig for helhetens helse. Når du følger noen retningslinjer for madrasser, kan du velge mellom det voksende feltet av alternativer og hvile lett.

Gjør din forskning

De tilgjengelige madrassene har vokst de siste årene, og nye innovasjoner blir introdusert hvert år. Før du går inn i butikken, les opp på de forskjellige typene, for eksempel tradisjonell indre vår, minne skum, pute topp og kombinasjoner av disse. Søk forbrukerbasert nettsted for produktanmeldelser og bli kjent med fordelene og ulemperne knyttet til hvert valg.

Handle rundt

Ta en titt på tilbud fra flere forhandlere, og se etter selgere som er kunnskapsrike om produkter de selger. Forstå at det kan være vanskelig å gjøre prisjämförelser fra butikk til butikk. Årsaken til dette er at mange forhandlere som selger store merkevarer, har modeller eksklusive til sine butikker. Selv om du har et modellnummer, kan det være vanskelig å sammenligne verdier på denne måten. Be om å se en sammenlignbar modell med lignende konstruksjon og støtte. Det kan være nyttig å se på illustrasjoner eller faktiske 'cut-aways' for å se hvordan madrassen er konstruert.

Testkjøring

Så vanskelig som mulig, må du ligge og få en følelse for en madrass i butikken. Hvis du sover med en partner, må du handle sammen slik at begge kan oppleve hva madrassen føles. Vær nøye med nivået på støtte og komfort du føler i nedre rygg, hofter og andre store trykkpunkter. For å gjøre testkjøringsprosessen mer komfortabel, bruk uformelle klær - damene skal ha på seg bukser - og sko som du enkelt kan slå av og på.

Personlig preferanse er viktig

Selv ryggsmerter er enige om at ingen skriver av madrassen er riktig for alle, eller til og med for alle ryggsmerter. Ikke overstyr din egen følelse av komfort og kjøp på grunnlag av andres meninger. Mens det generelt er sant at mange søvner foretrekker en middels fast madrass, bør du vite at du kan få det nivået av støtte kombinert med kvalitet polstring og polstring for å skape en følelse av komfort.

Handle smart, ikke billig

Innse at den beste prisen kanskje ikke er den beste verdien. En madrass er en av de kjøpene hvor kvalitet virkelig er viktig, så kjøp den beste madrassen du har råd til. Ta deg tid til å sikre at du får kvalitetsnivået du trenger til best mulig pris.

Andre artikkelen

Beskytter varmelampepærer
Slik kjøper du trekant
Hvordan kutte Timber for Log Home
Slik fjerner du akrylmaling fra en dusj
Hvordan hente polert betong
Slik bruker du flytende gulvnivå
Slik installerer du en smijernport
Hvordan velge Salt u0026 Pepper Shakers
DIY Legg til på huset Carport
Hvordan bygge en rullestoltilpasset dusj
Hvordan kutte ned skap for å lage rom for hvitevarer
Kilder til Glassfliser i New Hampshire
Problemer med isolering av polyuretanskum
Hva er et Reverse Gable Roof?
Hvordan lage steiner ut av betong
Slik installerer du Plantage Shutters på et stort vindu
Laminat Gulvleggetips
Hvordan Bytt Utvendig Hus Trim
Hvordan lage en Cedar Deck
Typer av hus helvetesild