Bondegård Interiør Dekorere Ideer

Bondegård Interiør Dekorere Ideer  Å velge originale gårds- og landemessige dekorative ideer til å pryde gården din, kan skape øyeblikkelig samtalebrikker. Country innredning kan utfylle din landlige livsstil ved å legge til komfort og øye appell til hjemmet ditt.

Stue

Hengende riktig garvede kuvert av forskjellige farger på stuen din veier setter rommet ditt fra hverandre ved å gi den en farm-like atmosfære. Pass på veggdekorasjonene med et sett med matchende scatterputer dekket med solbrente kuder, en sofa. Dekk en fotskammel med kohud for å matche resten av rommet. Gamle gårdshus kan være utstyrt med store peiser, over hvilke du kan montere et sett med longhorn bull horn for å gjøre innredningen skiller seg ut.

Kjøkken

Innred ditt gårdshus kjøkken med land elementer som en rooster klokke; kylling-tema plaques, og farm-animal kjøleskap magneter. Legg en rød ginghamduk på et stort furubord som er lastet med landemerket servise. Heng røde gingham gardiner for å matche bordduken. Sett en brun, høneformet crock fylt med gård-friske egg på disken for å legge til en retro touch til rommet. En håndlaget ragteppe kan settes i midten av rommet. Mange av de nevnte produktene kan kjøpes billigt hos favorittvaren din, eller kan bli funnet på butikksalg og butikkbutikker.

Soverom

Muraler kan airbrushed på soverommet veggene, som viser gæs eller ender som flyr gjennom skyer . Kyr eller fårfe kan males på baseboardnivå for å gi veggdypedybden. Jaktentusiaster kan nyte ilddekoker som er arrangert på kommode eller montert på en vegg eller hylle. Et kasteppe som viser et dyr eller et stykke gårdutstyr, plassert i et lavt trafikkområde i soverommet, kan knytte seg godt sammen med en bakgrunnsbilde av lignende art.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en billig liten hytte for under $ 5000
Hvordan fungerer lasernivåer?
Slik monterer du en innerdør
Metal Storage Building Ideas
Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
Hvordan Beregne Betong For Stiftelse
Slik bruker du dusjfliser
Hvordan sette Ridge Caps u0026 Ventiler på taket ditt
Hvordan lydisolerte vegger for et band rom
Hva er meningen med Pilaster?
Slik klargjør du en vegg i teksturert betong
Hvordan dekorere med marmorfliser
Hvordan slipebåndene er laget
Eik Vs. Hickory Wood
Slik bruker du en elektrisk håndborer
Keramisk hund hjemmeinnredning
Hvordan bli med to soverom
Hvordan tegne en glidende glassdør på tegninger
Hvordan gi hjemmekontoret et løft uten å bruke mye
Hvordan lager jeg Top Panel for Mini Blinds?