Teen Bedroom Makeover Ideas

Teen Bedroom Makeover Ideas  Soverommene er et restaureringssted, men kan også være et sted for moro og høy energi for en tenåring. Tenåringer bruker vanligvis mye tid på soverommet som er involvert i en rekke aktiviteter. Gi din tenåring en stil makeover i rommet hans med total omforming av innredning eller ved hjelp av morsomt tilbehør for å få spenningen til plassen.

Bland og Match

Tenåringer endrer stilene sine ofte. I stedet for å stadig omorganisere rommet innredning, velg en design stil som enkelt kan blandes og matches for å danne et nytt utseende ofte. Start med ungdommens favorittfarger. Velg fargede, faste ark, kaste puter, møbler og dyner. Kjøp hvert produkt i flere farger i en fargegruppe. Du kan for eksempel kjøpe en oransje, gul, blå og rød versjon av hvert element slik at fargene kan byttes daglig, ukentlig eller månedlig. Velg nøytralt farget elektronisk inventar som lamper og TV-apparater.

Uvanlig møbel

Forvandle tradisjonell belysning til energisk stemningsbelysning ved bruk av uvanlige lysarmaturer og lamper. Velg elektroniske nyheter, for eksempel skulpturelle plasmalamper, til å pynte bordplaten i soverommet. Monter en disco ball takvifte hvor lysene fra viften reflekterer på diskotekballen og skaper en glitrende effekt rundt rommet ditt. inventar kan gjøre utdaterte eller ellers kjedelige rommøbler se ut moderne og morsomme.

Film Dag

Bytt ungdoms rom til en scene fra hans eller hennes favorittfilm. For eksempel, hvis tenåringen elsker en sportsfilm med mange fotballscener, maler stadion seter, folkemengder og lys langs veggene. Legg til livsstil fotballspiller klistremerke dekaler plassert slik at de ser ut til å være i bevegelse. En grønn shag teppe og fotball hengende fra taket bidrar til å fullføre dette utseendet. I dette tilfellet, når tenåringen kommer inn i rommet, føler de seg som om de er ute i midten av et fotballbane.

Andre artikkelen

Innredningsideer for felles barnes soverom
DIY Utvendig Stenfinér
DIY: Bytte av pute
Slik dekker du betongstrinn med tre
Hvordan ramme en åpning for en overliggende garasjeport
Slik blinker du rundt en skylight
Slik sammenligner du Blås-Insulations
Slik rengjør du rust fra luftbehandlerenheten
Hvordan limes til glassfiber
Bygging av trelanger
Cool Room Ideas for Kids
Hvordan klippe en kant med pensel
Hvordan lage din egen vinyl veggoverføringsbilde hjemme
Hvordan klippe rundt hull i flis
DIY: Baderomsmaling
Sammenligning av bærbare klimaanlegg
Hvilke veggfarger går best med mørke møbler?
Gjør det selv Solid Surface countertops
Historien om Fine Bone China
Marble Floor Tile Fordeler og ulemper