Små området Bad Ideas

Små området Bad Ideas



  Bare fordi du har et lite bad betyr det ikke at du kan skape et fantastisk rom. Enkle tips og triks legger øyeblikkelig firkantfotografi til et lite mellomrom og gir en varm pusterom etter en lang dag. Tips som vegfarve visuelt åpen og lysere Opprett et lite bad. Riktig plassering av tilbehør og baderomsmøbler bidrar til å skape en dramatisk og innbydende plass.

Tilbehør

Accent et lite bad med tilbehør for å få farge og tekstur til rommet uten å overvelde rommet. Enkle vasker med friske blomster gjemt langs forfengelighet legger til muntre på baderommet uten å bryte banken. Et speil hang over områder på badet, som for eksempel kabinett eller badekar, oversvømmer rommet med lys og åpner visuelt opp rommet. Plasser speil rett foran av et vindu eller en dør reflekterer lyset rundt det lille badet. Ikke glem å ta med et kunstverk som et fotografi eller et favorittmaleri. Kunstverk er ikke bare for hovedområdet av hjemmet; heller, det kan brukes til å skape en følelse av hjemme i det lille rommet og trekke øyet opp i rommet. Heng ett større stykke langs en vegg på badet for å fungere som et fokuspunkt når du kommer inn i rommet. Bruk en fargerik ramme som ekko andre farger funnet i rommet for å skape et enhetlig design. For små bademurer må du henge en trio av favorittkort eller fotografier for å lage en liten vignette.

Lagring

Små bad ser ofte ut som rotete på grunn av mangel på lagring i rommet. Badprodukter spruttes overalt for å overvelde rommet. En enkel og kostnadseffektiv ide å legge opp på badet er med veggmonterte hyller. Dyp veggmontert hylling er spesielt nyttig fordi den inneholder lagerbeholdere og kurver. Funnet hjemmeforbedringsbutikker, skap og skuffelagerer rydder øyeblikkelig opp det lille rommet. Å bruke et hjørne av badet er en enkel designidee som skaper ekstra inches for lagring av badprodukter. Å holde det lille området ryddig med lagring bidrar til å skape et åpent bad.

Maling

Ingenting skaper en illusjon av et større bad som et friskt lag maling. Blegte, nøytrale nyanser legger øyeblikkelig plass til rommet og utfyller tilbehørene med farge. Hvite, kremer og lyse greener og blues skaper en beroligende, beroligende følelse på badet. Hvis du ønsker litt farge på veggen, må du bare male en vegg på badet. Grønner og gulger legger begge lyse farger, men vil ikke overvelde et allerede lite bad. Ikke glem taket når du maler på badet ditt. Baderom tak i en nyanse lysere enn veggen farge legger høyde til rommet og friske opp plassen.

Andre artikkelen

Prehung Dør Installasjonsinstruksjoner
Hvordan lage en trommelstativ
Hvordan lage stein gulvfliser
Baderomsideer for tenåringer
Slik fliser et kjøkken
Hvordan å si om gulvet ditt er nivå før du legger laminat
Hvordan Bytte Blader i en Stanley Tepper Kniv
Den beste måten å kjøle en garasje på
Kan jeg Wallpaper en dusjkabinett?
Hvordan Finne Tre Kjøkkenskap
Hvor stor skal spisebordet mitt være?
Slik installerer du Crown Molding på kjøkkenskap
Hvordan brukes sølv i speil?
Slik redesigner du kjøkken og familierom
Hvordan lager jeg Budsjett Gardiner for Windows?
Hvordan måle trapper: Hvordan bygge utendørs trapper
Ulempene ved Styrofoam-kolonner
Vannabsorpsjon av Quarry Tile Vs. Porselenstein
Hvordan å grave en elg antler
Hvordan polere en grov betonggulv