Slik installerer du Privacy Screen Hinges

Slik installerer du Privacy Screen Hinges 

1.

Legg ut panelene dine på rad, langside langs langside, med omtrent 3/16-tommers mellomrom mellom sidene. Kontroller at bunnkanten er helt rett og justert, ved hjelp av ditt lange nivå. På denne måten, hvis panelene ikke er nøyaktig samme høyde, vil du fortsatt koble panelene jevnt.

2.

Mål 5 tommer fra bunnen av venstre panel ' Marker denne plasseringen på venstre side av kanten med en blyant.

3.

Mål og merk et merke 5 tommer fra toppen av venstre kant på høyre side. Mål mellom merkene du gjorde langs panelets kant; Merk halvveispunktet mellom begge merkene. Legg merke til alle dine målinger; Du skal bruke dem igjen.

Legg et sett med hengsler over gapet mellom venstre og midtpanel, sentrert over merkene du har laget på venstre panel høyre side kant. Gjør et merke direkte i midten av hvert hengsels skruehull.

5.

Sett til side hengslene dine. Bor hull i hullene i hullene du bare har laget. hengsler og fest dem til pilothullene med skruene dine.

6.

Vri de to festede panelene over, slik at hengslene du bare har festet på arbeidsflaten, panelet er fortsatt til høyre. Linj opp nederkanten på nytt, og bruk tidligere målinger for å gjenta merkene du har gjort på forsiden av skjermen på høyre side av venstre side.

7.

Senter hengslene dine over merkene du har laget, legg dem over gapet. Marker innenfor hengslene 'skruehullene og fjern hengslene slik at du kan bore pilothullene. Bytt hengslene når du har boret hullene og fest dem til panelet med skruer.

Tips og advarsler

 • Hvis du maler, farger eller på annen måte fullfører din paneler under oppbyggingsprosessen for personvern, måle, merke og bore alle pilothullene og deretter starte ferdigprosessen. Fest hengslene dine først etter at flekken, maling eller annen finish har tørket.
 • Hvis du vil bygge en personvern skjerm for å bruke i dressingområdet eller som romdeler, kan du bygge en selv ved hjelp av en byggeprosess som er like grei som å koble flere paneler med hengslene, og skape en trekksprekk i trekkspill. Å forstå den beste metoden for faktisk å feste hengslene er imidlertid en mindre grei oppgave. Hengslene dine må stå overfor en bestemt retning på hver brett for å sikre at personvernbildet ditt står opp riktig.

  Andre artikkelen

  Maleri Tips for kjøkken og oppholdsrom
  Peis Sett inn monteringsanvisning
  Tips om fjerning av Wallpaper Paste
  Hvordan dekorerer jeg planteskoler?
  Gjør det selv Kjøkkenfliser
  Hvordan spare penger på din elektriske regning på den enkle måten
  Hvordan å designe et hus s front dør
  Limt vs. Ikke-limt laminatgulv
  Slik blander du knust glass og lim
  Slik rengjør du friskt grout av keramisk flis
  Slik installerer du trappskinner og spindler
  Hvordan kutte en vinkeljern på en bandsåg
  Hvordan begynne å legge asfalt helvetesild
  Hvordan lage et lite oppholdsrom
  Slik kanter du granittfliseregner
  DIY Kjøkkenskap Refacer
  Slik installerer du fliser rundt en døråpning
  Virtual Closet Design
  Hvordan lage en Faux Concrete Countertop
  Hvordan Strip Paint fra en Cement Floor