Pink u0026 Lime Green Room Ideas

Pink u0026 Lime Green Room Ideas  Lime grønn og rosa gir frisk, lys farge til en gammel eller falmet dekor. Kombinasjonen er moderne nok til å se stilig, men allsidig nok til å komplettere vintageelementer. Dette betyr at rosa og lime grønn gjør spesielt stilige farger for en ungdoms soverom, selv om de også kan friske opp en voksenes trøtt soverom d u0026 eacute; cor.

Vegger

Velg en lysere fargetone i en av farger for veggene. For-lyse veggfarger kan være distraherende og gjøre rommets følelse ubehagelig. Myk limegrønn fungerer godt for et sportigere rom mens petalrosa vil gi rommet en veldig feminin følelse. Du kan også velge flere nyanser av enten nyanse og tørr børste, eller bruk en krøllet klut til å dab dem på veggene for et flettet mønster. Wall frimærker kommer i funky spiraler, forskjellige polka-dot størrelser, og retro blomster former. Mal dine vegger en lys, myk limegrønn eller rosa og stempl dem med en mørkere nyanse med samme fargetone. Maling vinduskarmer og lister hvitt for å fremheve fargene. Ramme plakater og bilder i sølv eller hvite rammer.

Møbler

Det er lett å gå over bord med farge tema, spesielt i møblene. I stedet for å male alle møblene for å matche veggene eller hverandre nøyaktig , velg ett eller to stykker for å male. For eksempel, maler et nattbord og skrivebord motsatt veggen av veggene og pass dem med hvit eller sølv maskinvare. Resten av møblene skal være hvit eller en lett til middels tre tone. Bland og match skuffen og dørtrinnene. Velg hvitt, sølv, grønt og rosa maskinvare, og bland dem opp slik at ingen deler har matchende maskinvare. Dette gir møbler et funky eklektisk utseende. Det kan også spare deg hvis du kjøper hardwarerester på rabatt Topp de hvite eller tremøbler med rosa eller grønne lamper, bokser og annet fargerikt tilbehør. Toppfargede møbler med hvite, metalliske eller tre tilbehør.

Sengetøy og gulv

Bland og match sengetøy så mye som mulig å spille opp ditt roms funky tema. Velg en grønn stripet sengeteppe og kast et rosa chenillekast over det. Dekk putene i rosa, grønne og hvite polka-prikkede tilfeller og velg rosa pinstriped laken. Du kan til og med finne en reversibel dyne og flere arkfarger, slik at tepper og ark aldri passer opp for tett. Hvis du kan, kan du erstatte romets tepper med den motsatte fargene til veggene. Hvis ikke, dekk det eksisterende teppet med mattertepper. Velg noen små, rosa og grønne tepper. Legg dem til siden av sengen, foran byrået og spredt i en sti fra skapet til døren. Du kan til og med kjøpe teppereferanser i riktig farge og kutte dem til de former og størrelser du liker.

Andre artikkelen

Hvordan remodel en Backsplash
Slik fjerner du vann fra en toalettskål
Spot Refinishing skap for å matche originalfargene
Typer av pleksiglas
Gipsplatenes historie
Montering av Fimbel Garage Dører
DIY Bathtub fjerning
Slik forsegler du mellom stålutvendige dørrammer og blokkvegger
DIY Tile Maleri
Hvordan lage en vinyl gulv flate ut
Disney Nursery Design Ideas
Den riktige metoden for kutting av takfliser
Baderomsdynamiske farger
Hva er fordelene med laminatgulv?
Slik installerer du Adura Luxury Tile
Hvordan skal du behandle en Cedar Garage Door?
Hvordan kutte flis hjørner
DIY Forbereder gulv til flis
Hva er fordelene med et smart hus?
Dumbo Baderomsdekorasjoner