Pink u0026 Brown Bedroom Paint Ideas

Pink u0026 Brown Bedroom Paint Ideas  Brun og rosa er en feminin, men lekfull fargekombinasjon som er utmerket for soverom og stuer. Dette er imidlertid et fargevalg som kan komme på sterkt. For å redusere effekten av brun og rosa sammen, vurder å kompensere de to farger med høydepunkter av krem ​​eller hvitt.

Accent-vegg

En aksentvegg er en enkelt vegg som har blitt malt i en annen farge fra de andre tre veggene i et rom. Accent vegger er nyttige for å binde sammen fargekombinasjoner og for å bryte opp en ellers overveldende eller kjedelig veggfarge. Selv om solid rosa kan være noe kvelende når det er malt på veggen, er det et godt valg for en aksentvegg i et ellers brunt rom.

Stripes

Vertikale striper av brun og rosa eller brun, rosa og hvit gjør en slående kombinasjon i et rom med brun og rosa dekor, spesielt hvis bredden på hver stripe er variert.

Polka Dots

Fordi brun og rosa er allerede en leken fargekombinasjon, er polka prikker et passende og attraktivt mønster for veggene. Brun med rosa polka prikker, rosa med brune prikker, hvite med brune og rosa polka prikker, eller en kombinasjon av brun, hvit og rosa vil fungere.

Checkerboard

Checkerboard mønstre er dristige og dristige, og i noen tilfeller, litt overveldende. Et delvis skjermbrettmønster, som bare dekker en vegg eller bare dekker et bånd rundt midten av rommet, vil imidlertid redusere mønsteret nok, mens det fremdeles utviser effekten av et sjakkbrett.

En solid farge, pluss trim

En mer konservativ og tradisjonell veggmaling oppsett er en enkelt solid farge for veggene og en egen farge for trimmen. Sjokoladebrune vegger er vanligvis mindre overveldende enn rosa, som kan overlates til trimmen. Eller i stedet for rosa trim, vil krem ​​eller hvit trim også fungere.

Andre artikkelen

Hvordan bygge et skap for et kjøkken
Baby Nursery Window Behandlinger
Slik hindrer du rust på jernspiker
Slik rengjør du Bow-Front Aquarium Glass
Brann- og vannskade restaurering
Slik plugger du inn et hengende lysarmatur
Hvordan reparere Wallboard rundt et dusjhode
Installasjon av doble kjerne døde boltlås
Hvordan bygge et Vintertøy Oppbevaringsskap
DIY Hard Wood Floor Refinishing
Slik endrer du en Fagbladblad
Rørtilpasningsteknikker
Hvordan lage en åpen dusj
Hvordan legge asfalt helvetesild i dalen
Maskinvareplasseringsalternativer for kjøkkenskap
Interiør Dør og Vindu Molding Ideer
Slik leser du et transittnivå
Hva er Fiber Cement Siding?
Forskjellen mellom bambus og tregulv
Tips om Drop Ceiling