Nautiske dekorasjoner for barn

Nautiske dekorasjoner for barn  Nautiske dekorasjoner for barn åpner døren til sine fantasi. Eldre barn kan delta i å plukke ut og til og med lage noen av sine dekorasjoner. Hvert aspekt av et rom kan ha en nautisk vri. Du kan legge til stenciler, bilder eller tapeter til veggene og plassere hverdagsartikler rundt i rommet, for eksempel avfallskasser, hyller, oppbevaringsbeholdere og leker i form av nautiske gjenstander.

Tepper

Du kan kjøpe en rekke nautiske tepper som passer for barnas rom. Alternativene inkluderer tepper i blå og hvitt, anker- eller båtdesign og de med et strandtema som har bilder av seilbåter, flip-flops og parasoller.

Sengetøy

Nautisk strømpebukser som både jenter og gutter vil like kommer i moderne og mer tradisjonelle stiler. For en jente kan du velge et quilt i pastellfarger som skildrer havskjell og stjernefisk. Gutter kan foretrekke senger som er utstilt med seilbåter eller striper.

Fyrtårn

Når du velger nautiske dekorasjoner for et barn, bør du vurdere et fyrtema. Du kan plassere ting i rommet som alle har fyr på. For eksempel, et teppe, fyrformet lampe og puter og et sengeteppe.

Sjøskjell

Jenter vil like et skjell tema. Legg bilde rammer dekorert med skjell på veggene. Hvis barnet er gammelt nok, kan dekorere en ramme med sjøskjell gi et pedagogisk prosjekt. Se etter eller lag andre gjenstander som inneholder skjell, som stoler, bord, gardiner, dyner og utstoppede leker. Plasser noen virkelige skjell rundt rommet.

Sea Life

Et tema for havet liv kan doble som et pedagogisk verktøy. Velg elementer som skildrer en rekke skapninger som lever i havet, inkludert hvaler, delfiner, hummer, krabber, snegler, haier og fisk. Du kan legge til sjøen liv til omtrent alle elementer. For eksempel kan speil, tepper, tapeter og leker vise forskjellige typer sjøliv.

Tre bokstaver

Legg tre bokstaver malt med seilbåter, skjell eller fisk på døren eller veggen. Bruk bokstavene til å stave ut barnets navn eller favoritt nautiske aktiviteter, for eksempel seiling, strandkjøring eller fiske.

Klærhenger

Legg en trehenger for klær eller strøk på veggen. Hengeren kan ta form av en oar, fisk eller seilbåt. Du kan kjøpe en ferdig kleddbøyle i den nautiske formen du ønsker eller lage en selv. For å lage en oarformet henger, kjøp en ekte oar og bor hull for pinnene og sett inn pinnene Når du setter inn pinnene, maler du i fargen du velger. For å lage en seilbåt, kjøp en vanlig rett klærbøyle med pinner. Bruk deretter stoffet til å lage en seil og fest den på toppen av hengeren.

Bokhylle

Barn trenger et sted å plassere sine bøker eller dyrebare eiendeler. I stedet for en vanlig bokhylle, bruk en i form av en kano.

Treasure Chest

Legg et trebryst på barnets rom å lagre sine leker i. Gjør det nautisk ved å velge en som har tykke tauhåndtak eller en som ser ut som det d hold en pirats skatt

Andre artikkelen

Gips av Paris historie
Hvordan lage et veranda tak
Hvordan bygge din egen Tudor Cottage
Hvordan male et rom raskere og få et profesjonelt utseende
Hva er Old Chicago Brick?
Hvordan utvide et vindu til en dør
Kan du omforme et viktoriansk hus?
Bruker til en dørkvern
Komponenter av persienner
Hjemmelaget vannkraft
Hvordan å refinfinere en dusj veggen
Fordeler og ulemper ved betongblokker
Hvordan bygge en trapper s hytte
Slik klargjør du en ny vegg for maling
Skal jeg isolere mellom murstein og gips?
Grønne fordeler med polert betonggulv
Slik bytter du en Kohler Toalett Tank
Hva er innholdet av husfasade?
Hva skal de totale honorarene være å skaffe et omvendt boliglån?
Stiler av hus helvetesild