Molding Ideas for a Room

Molding Ideas for a Room  Molding er et allsidig struktur- og designmateriale som kan brukes til mer enn bare å ramme en vegg i tak og gulv. Dekorativ støping er tilgjengelig i en rekke størrelser, farger, kutt og profiler som passer til en rekke designprosjekter. Når det brukes til innvendig veggbehandling, gir støping dybde, farge og tekstur til en ellers enkel vegg. Eksperimenter med en rekke støpingsteknikker som passer dine personlige designestetiske.

Paneler og rammer

Tynne deler av enkel støping tjener som dekorative veggbiter når de er ordnet i gjentatte rektangler. Rene, bare vegger i solide farger kan virke for vanlige, men støping festet til veggen kan skape en illusjon av rammer. Velg støping som er mindre enn 4 inches bred; støping som er for bredt, vil gjøre veggen til å virke rotete og redusere mulighetene for avstand mellom rektanglene. Velg støping i en farge som står i kontrast til veggen farge eller matche kronen molding i rommet. Solid hvit og svart støping er enkel, men fet. Mål og spor flere store trekanter på en ren vegg med en blyant. Plasser rektanglene jevnt fra hverandre, som om du henger bilder. Fest støpningen til konturene ved hjelp av små negler. Støperammer passer best til formelle rom på vegger som er fri for store møbler.

Stolelister

Stolelister er en spesialstøping installert på veggen mellom en tredjedel av veien og halvveis oppover veggen . Skinnstøping er typisk tynnere enn kroneforming, men noen stolstøping passer til kronen for et rom. Bruk stolstøping for å skape et overgangselement mellom områdene over og under stolskinnen. En måte å bruke stangrullforming er å legge bakgrunnsbilde under støpingen mens du forlater veggen over den en solid malingsfarge. En tynn stripet bakgrunnsbilde i blek eller pastellfarger sammen med en solid farge over støpningen skaper en subtil effekt. En slående svart-hvitt damask utskrift bakgrunnsbilde parret med en svart vegg og hvit stol rail molding er et mer dristig utvalg. Skinnstøping er også nyttig hvis du vil installere wainscoting, et panel med tunge-og-sporet tre som oftest finnes i hvitt. En enkel stol rail molding markerer overgangen fra wainscoting nedenfor til tapetet eller maling over.

Molding Tilbehør

Molding innlemmet i rommet tilbehør kan legge sjarm og stil til et mellomrom. I stedet for å investere i en dyr profesjonell innramming, kan du lage din egen støperamme rundt kunstverk eller speil. Heng brikken på veggen og spore dens disposisjon. Still opp deler av dekorative støping langs sporingen. Stykker som er flush til kunst eller speil, vil se ut som ekte rammer, mens en 2-tommers kant som gjør at veggen kan vise seg, gir et mer moderne utseende for moderne stykker. Fest støpejernet til veggen ved hjelp av negler før du henger på maleriet eller speilet på innsiden. Svært dekorativ støping som omfatter utførlige treskjæringer, innlegg eller buede biter, gjør det enkelt å ramme vinduer i romfokuspunkter. Vurder å lage vinduer med brede deler av detaljert kroneforming i stedet for tradisjonelle, enkle rammer, eller topp et vindu med en dekorativ cornice for å legge til personlighet og eleganse til et rom.

Andre artikkelen

Radiant gulvvarme mot luftvarme
Slik bytter du aluminiumvinduer med Vinyl
Slik fjerner du dullness fra laminatgulv
Slik løser du Tørrveggspik
Hvordan å teleskop gardin stenger
Hvordan bygge et logg hus
Slik installerer du Crown Molding med ulike vinkler
Slik kjøper du en stud Finder
Slik installerer du Moen dusjarmflenser
Hvordan lage et Powder Room
Slik fjerner du topper
Hvordan bruke Stucco til et tak
Hvordan måle for flisinstallasjon
Gratis rom dekorasjon ideer
Hvordan kutte keramisk flis med tanger
Slik setter du din garasje på et rom raskt
Slik installerer du selvklebende flis
Poeng å vurdere når du designer soverom
Hvordan bygge et plastdome drivhus
Slik fjerner du laminat fra en benkeplate og legger et stykke tre i sitt sted