Ideer til nye babyrom

Ideer til nye babyrom  Dagens babyrom følger ikke gammelskoleblått og rosa protokoll. Moms og pappa spiller med ferske fargevalg og blander moderne elementer i med vintage for å skape enestående barnehager. Med litt fantasi er det mulig å oversette de fleste dekorative stiler til nye rom som passer til babyer som er overraskende sjarmerende. I stedet for å begynne med tradisjonelle baby temaer, bør du starte designet basert på fargekombinasjoner og møbler stiler du liker, blanding i elementer av baby som du lager.

Utskrifter og farger

I stedet for å starte et romdesign basert på et tema, som ofte er tilfelle med babyer og barnes rom, kan du prøve å begynne med en slående farge Lys grågrå par fint med de fleste nyanser av oransje, rød, grønn, rosa og blå. Lysegrønn også par sammen med en lang liste med farger. Se etter en ny fargeskjema. Det er ikke nødvendig å male veggene i en Tradisjonell måte, enten: vurdere å male striper eller firkirkler på hvite vegger, eller en kombinasjon av farger på farge. Malte tak legger til en annen, ofte oversett, dimensjon til et rom. Overvei å innføre en utskrift som ikke passer dine farger, men forbedrer dem. De svarte og hvite stripene i en faux zebra teppe, for eksempel, komplimenter en dyp kelly grønn og gir en moderne kanten og litt visuell interesse for barnehagen. < h2> Vintage Pieces Et fremtredende vintageverk kan gå langt i å sette tonen i et barns rom. Tenk på stykker som en gammel armoire med bleknet maling, en delikat krystallkroner, et stort ovalt skråt speil, innrammede sider av en gammel historiebok, en hylle av tinn eller treleker på displayet eller et helt tinntak - reparert og installert. Selv i et ellers moderne rom gir et snev av vintage design et visst element i mykhet. Noen stykker er best når de blir omformet. Gamle polstrede stoler og fotskammler bør undersøkes for sine linjer fremfor stoffet deres - de kan lett bli polstret. Vintage sidebord, bokhyller og kommoder kan bli strippet og refinished. For prisen, Moderne møbler er ikke alltid laget så vel som noen av de eldre brikkene du kan finne, så det kan være verdt tiden investering.

Overraskende elementer

Designelementer som overraskelse og glede kan være så subtile som miljømessige Vennlig korkgulv eller så åpenbart som dristige striper malt over taket. En enestående veggmaleri, som et slektstre med familiemedlemmer, 'portretter som er malt langs grenene, er en slags midlertidig arvestykke. En flyttbar versjon av familietreet er en fotovegg - du kan henge babybilder av hvert familiemedlem i form av et slektstre. Overraskelser lurer også i små detaljer. Maleri eller wallpapering innsiden av et skap eller armoire legger til en fin touch, og får rommet til å føles gjennomtenkt. Dekker vegger i stoff er ganske uventet Berør. Avhengig av stoffvalg, kan babyens rom bli rik og elegant eller irreverent og lunefull.

Andre artikkelen

Professional Caulking Tools
Hvordan å fullføre uferdige tregulv
Hvor mye å installere en kjøkkenøye?
Gjør det selv peis planer
Prisjämförelse av Red Oak u0026 Birch Timber
Marble Floor Vs. keramisk
Hvordan lage et bad Makeover
Slik legger du fliser som er forskjellige tykkelser
Hvordan tilpasse lagerskap
Slik strammer du brytere eller uttak etter flislegging
Deler av aluminium persienner
Nye trender i keramiske fliser
Hvordan installere Wall Tile Over Backer Board
Hvordan velge en frontdør
Hvordan Stain Oak Trim
Loft seng Instruksjoner
Hvordan lagre på solenergi
Slik monterer du Pergola til et hus
Loddeprosedyrer
Utvendige ideer for et doble bred produsert hjem