Ideer til et soverom soverom

Ideer til et soverom soverom  Døråpningen til et hovedsoverom bør være en av de første hensynene til soverom design. Selv om mange villaeiere velger å velge et døråpningsdesign som passer til andre innerdører i hele hjemmet, tilbyr andre alternativer design som skiller master bedroom fra andre innvendige rom. Velg en døråpning som tilbyr både privatliv og stil for å møte alle dine master bedroom designbehov.

Glassdører

Glassdørene trenger ikke å bli forflyttet til rike på utvendige skyveknapper eller familiedørsdører. En enkelt dør med et senterrute av frostet glass gir eleganse til et soverom uten døråpning uten å ofre privatliv. Moderne eller moderne stil hjem par godt med en farget farget frostet glassrute; En hvit treramme med en levende blå eller rød rute gjør en dristig designerklæring. Et annet klassisk utseende er å velge et par franske dører med klart glass og trepaneler. Selv om franske dører er tilgjengelige med frostet glass, er et annet alternativ å velge klare ruter, men henge tunge gardiner på innsiden av døren for å gi personvern. Etsede glassdører med utførlige bilder av blomster, fugler eller moderne mønstre er flotte alternativer, men gardiner kan være nødvendige for å garantere personvern.

Skyvedører

I stedet for en tradisjonell dør som åpner inn i rommet, legger du til stil og lagrer plass ved å velge en dør som glir åpent og lukket. Reclaimed eller antiqued låve dører legge rustikk sjarm til et soverom soverom døråpning. Barnedører festes vanligvis til et metallreling montert rundt det indre av døråpningen og glir over rekkverket for å avsløre eller dekke åpningen. Et problem med låldører er at du må legge skyveveggen fri fra møbler eller flytte møbler vekk fra veggen for å muliggjøre enkel åpning. Løs dette problemet med en lommestil dør som legger inn i et rom i veggen når døren er åpen. Pocket stil dører er gode plassbesparende og tilbyr fullstendig privatliv når døren er stengt.

Buer

For en elegant og utsmykkede døråpning til soverommet ditt, vurder å installere dører med buet eller kuppet topp. Med buegangsdører, er veggen og rammen kuttet for å imøtekomme en kurve øverst, og dørene selv har buede toppkanter. Fordi buede døråpninger krever både bredde og høyde, er de vanligvis reservert for utvendige dører, men en buet døråpning til et hovedsoverom gjør en dramatisk inngang. Hvis kostnaden for buede dører er uoverkommelig for budsjettet, bør du vurdere å installere en falsk båge over et eksisterende sett med dører. Klipp ut en buke over døråpningen og installer en rute med klart eller farget glass for et designelement som ikke avgir personvern. Dekorative buede buer laget av utskåret tre eller støping legger også stil til et soverom med døråpning.

Andre artikkelen

Hva er Interiør Trim?
Hvordan bygge Guide Porch Railings
Hvordan å figur asfalt quanities
Slik legger du fliser på sementgulv med lim i stedet for mørtel
Egenskaper for HDPE plastømmer
Hvordan installere skjult hengsler kjøkkenskap
Arkitektoniske takbehandlinger
Slik bruker du store utskrifter i hjemmet
Slik stopper du laminatgulv fra flytting når du installerer
Slik installerer du en inngangsdør
Unike ideer for mottaksteller
Slik beregner du konkret avkastning
Instruksjoner for fjerning av keramiske fliser
DIY Dørknap
Kjennetegn ved en orientalsk designstil
Power Miter Saw Safety
Countertop Alternativer for et bad
Hva er Latex Paint?
Hvordan male Baderomsskap Black
Kostnaden for å bygge en garasje