Ideer for land som ser baderom med dusj

Ideer for land som ser baderom med dusj  Et bad er mer enn bare et rent funksjonelt, nødvendig rom; I stedet er det et sted hvor du kan skjemme bort deg selv, slappe av etter en lang dag. En landstil med innredning vil virkelig hjelpe deg med denne prosessen, noe som gjør at du føler deg som om du er i en hytte i skogen. Visse strategiske elementer på badet vil enkelt oppnå dette utseendet. Du trenger ikke en klutfotør eller et badekar i det hele tatt: det er fortsatt mulig å oppnå dette utseendet på et bad med bare en dusj.

Tre

Installere mange trearmaturer rundt badet ditt er en enkel måte å gi den en klar landsstil. Velg en hvilken som helst skygge av tre du liker, men ikke flekk det, eller flekk det bare lett. Du vil ikke at treet skal ligne de elegante, elegante trearmaturene som finnes i moderne bad, som ofte har en tung flekk. Velg et treskap for forfengelighet, et toilettstol, et treinnrammet speil, trehåndkleholdere eller til og med trepanel. Cedar, eik, furu eller kirsebær er passende. Hvis det er plass mellom toppen av dusjen og taket, vil beadboard eller bred horisontal plankpanel over dusjen legge til stemningen. Tre kan være den enkleste måten å gi badet ditt en landlig følelse.

Stoff

Hvis du har vinduer på badet ditt, klær dem med kafégardiner. Slike gardiner har en ekte landsbystil og vil forbedre denne stemningen i ditt eget rom. Velg mønstre som ofte er knyttet til landet, for eksempel gingham eller små blomsterutskrifter. Velg en munter farge for å matche eller utfylle håndklær. For eksempel, lyseblå, mintgrønn og smørgult vil alle sammen snakke fint med treakentene på badet ditt. Utstyr dusjen med standard vinyldusj, men legg til et utvendig dusjgardin laget av det samme stoffet som gjenspeiler dine vinduer, for et fullstendig landlig utseende.

Tilbehør

Velvalgt tilbehør på badet ditt vil bidra mest til å gi rommet det landet føler. Velg messingarmaturer for vasken og dusjen, da materialet vil gi ditt bad et mer vintage utseende. Tilsetninger som kurvkurver eller antikke hyller for å holde ekstra håndklær eller toalettpapir, vil forbedre landets stil. Legg en stanset tinn eller trebryterplate til lysbryteren. En antikke klokke eller vintage loppemarked malerier her og der på veggene gjør sjarmerende tillegg.

Andre artikkelen

Vanlige Drill Bit Størrelser
Slik legger du ettergivende gulv
Hvordan bygge et effektivt skap
Baderom Linoleum Ideer
Hvordan å renovere et tre-plan
Slik installerer du en flytende konstruert tregulv
Home Decorating Bruke brune og grønne farger
Slik fjerner du betong på verktøy
Slik bytter du fargene på tregulv
Slik installerer du nye stormdører på eldre hjem
Hvordan estimere kostnaden for en keramisk flisegulv
Store Living Room Paint Colors
Den beste måten å installere laminatgulv
Hvordan lage kjellerhylle
Slik installerer du et vindu i en metalldør
Små Kitchen Layout Ideas
Kan du legge til en dampdusj på badet ditt?
Vanlige betongblokkformer
Slik reparerer du skadedyr i logghus
Bathtub Refinishing Products