Hvordan henge en Bay Window Rod

Hvordan henge en Bay Window Rod 

1.

Legg brikkene i karnappvinduet på en flat overflate nær karnappvinduet. Identifiser venstre, sentrale og høyre stenger og plasser dem på den flate overflaten i samme konfigurasjon at de skal plasseres på vinduet. Plasser hengslene eller svingbrakettene mellom de sentrale og venstre og høyre stengene. Plasser terminalbrakettene i ytre ender av venstre og høyre stang.

2.

Lag et svakt blyantmerke på ønsket vertikal nivå for stengene nær midten av det sentrale vindu. Bruk en linjal, måle avstanden fra toppen av vinduet til markeringen. Mål og merk posisjonene til terminalender av venstre og høyre stang på veggen eller vindusrammen, slik at de er på samme vertikale nivå som det opprinnelige merket. Mål og merk venstre og høyre side av det sentrale vinduet eller veggen på samme nivå. De indre hengslede parentesene plasseres så tett som mulig på hjørnene i det midtre vinduet.

3.

Mål og merk det vertikale senteret på parentesene. Hold hver av de aktuelle beslagene på plass, merk gjennom skruehullene i beslagene på veggen eller vindusrammen. Fjern braketten og bor et pilothull i veggen ved hvert av hullene i skruehullet. Fest monteringsbrakettene på veggen eller vindusrammen med en skrutrekker og skruene som følger med gardinstangsettet.

4.

Sett endene på den sentrale stangen inn i hengslet , som instruert av produsenten. Sett hengselenden av venstre eller høyre stang på hengselbraketten, og sving deretter stangen for å sette terminalenden i den tilhørende klemmen. Gjenta for å henge den siste stangen.

Å kle på et karnappvindu er enkelt, hvis du bruker riktig maskinvare. Gardinstangsettene i buenvinduet inkluderer vanligvis tre gardinstenger og støttehardware. Støtteverktøyet omfatter faste stillingsbeslag montert på venstre og høyre side av karnappvinduet og to svingbare eller hengselbeslag som er montert på sidene av de sentrale vinduene.

Andre artikkelen

Hvordan selge Pine Trees for Timber
Ferdige kjellerkodspørsmål
Ideer for to-stykke kronforming
Hvordan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
Slik installerer du et kjøkkenveggskap på en vinkel
Hvordan bygge en truss
Hvordan får jeg en elektrisk vindmølle til mitt hjem?
DIY Peis mantel
Slik installerer du alternative energisolpaneler på tak
Kjellerisoleringsmetode
Typer Utvendig Stucco
Hvordan velge en farge for takmateriale
Slik reparerer du en løs asfaltskal på taket ditt
Hvordan Estimere Hardwood Floor Kostnader
Hvordan tegne gulvplaner for et nytt hjem
Hvordan bruke heiser
Oppdaterer kjøkkenskap ideer
Hvordan å dekorere en jente rom i et prinsesse tema
Takmonteringstips
Passiv solvarmeinformasjon