Hva er bruken for marmorplater?

Hva er bruken for marmorplater?  Marmor er en naturlig stein laget av kalkstein. Det er et populært valg for benkeplater på grunn av sin skjønnhet og holdbarhet. Når du kutter en marmorplate til kjøkkenplanker, blir rester laget. Ofte er disse restene store nok til å brukes i prosjekter rundt hjemmet.

Kjøkkenøyene

En kjøkkenøye er ofte møteplassen til kjøkkenet. Derfor søker noen huseiere marmorrester for kjøkkenøyene. Det er en fin måte å ha marmor på uten høy prislapp. Rester koster vanligvis mindre enn en komplett marmorplate.

Baderoms Vanity

Kanskje en av de mer populære bruken av rester er toaletter. Boligeiere ønsker å erstatte sine toaletter, noen ganger oppgradere til marmor. Marmorbadskapene gir et fantastisk utseende på et bad.

Peisavslutning Element

Natursteinens grossister sparer ofte rester fra flere større marmorprosjekter som skal brukes til etterbehandling av peis. Rester er kuttet til spesifikasjonene til området rundt en peismantel for ytterligere å forbedre utseendet.

Gulv

Marmor er et ideelt gulvalternativ. Det er sterkt nok til å tolerere like høye trafikkområder, men gir også et element av eleganse til en foajé eller et bad. Når rester er kuttet i små gulvfliser, kan de brukes som et gulvmosaikk eller en dekorativ ramme som utfyller et fliseregulv. Avhengig av størrelsen på rommet, gulvdesign og størrelsen på restene som brukes, er det mulig å lage et komplett fliseregulv fra restene.

Andre artikkelen

Unike fotograferingsteknikker
Hvordan lage bambus tak
Kreative kjeller tak ideer med dører og skodder
Slik installerer og limer ned Engineered Wood Flooring
Slik installerer du laminatgulv rundt dørjambs
Slik festes hyllen til en sementmur
Hvordan jobber strømventilene?
Slik installerer du et kjøkken tilbake Splash
Hvordan male kjøkkenskap Krem
Hva er Red Oak Hardwood Flooring?
Nydelig Baderom Remodeling Ideas
Ideer for Do-It-Yourself Garage Conversion
Slik installerer du innvendige dørhengsler
Hva er Cork Board?
Hvordan male Laminat benkeplater på et bad
Slik beregner du riktig mengde betong
Hvordan lage en teppe i et hus
Gjør det selv Pull-Out Pantry
Home Floor Tile Ideas
Slik installerer du en Craftsman Garage Door Opener