Gulvmalingfarger for hytter

Gulvmalingfarger for hytter  Maling gulvet i et hytte-inspirert rom gir et friskt utseende med mindre bekostning enn refinishing eller relaying gulvet. Gulvmaling er ikke begrenset til tregulv, det kan også brukes på betong- eller linoleumgulv. Hytteinnredningen har ofte malte gulv og møbler. Den generelle estetikken til et hytterom gir en følelse av lys, luftig plass. Hyttehvit Tradisjonelle amerikanske hytter har ofte det som refereres til som hvite hvite, som spenner fra rene hvite til mørke kremer og til og med myke gulger . For et uberørt og skarpt utseende, maler tregulvene en ren hvit med en blank overflate for å dekke hele treet helt. Et godt innlevet og vintageutseende kan oppnås med enten maleri og distressing, eller ved å bruke lyse hvitvann på gulvet.

Friske landfarger

Friske landfarger i bleke nyanser av hvit, lavendel, krem ​​og grønt skape et lyst hytterom. Veggfargene i et hytterom med land nyanser bør være den lyseste fargetone, eller den som trekker mest oppmerksomhet. Overvei varme nyanser av fløte for et hytte i et hytte, for ikke å trekke øyet fra veggene eller aksentene.

Cape Cod Cottages

Cape Cod hyttestil stammer fra 1700-tallet Amerika og er fortsatt en populær stil i 2010 Med hvite, kremer, skoggrønner, landblå og dype røde, har Cape Cod hytte ofte mørke tregulv. For en vri på de mørke tregulvene, maling gulvet en dyp skygge av rødt. Skarpe hvite vegger og mørkegrønn trim gjør rommet til et tradisjonelt sommerhus utseende.

Kysthytte Retreater

Kysthytter inviterer til sommerfølelse hele året. Solblegede nøytraler, havskumgrønner, blekblå og lette koraller gir hytta en lett appell. Alle fargene skal være i samme tone, uten farger som står ut mer enn andre. Gulvmalingfargene i kyststugaen inkluderer ofte blues som simulerer havet eller sandkrem.

Andre artikkelen

Slik installerer du, Refinish og Resurface et gulv
DIY Wood Screenhouse Kits
Kommersielle Tile Design Ideas
Å lage Wood Trim på medisinskapskap
Country Wall Colors
Slik bruker du grout mellom keramiske fliser
Hvordan kutte taket for å installere en trebrenner
Hvordan Kutte Spiral Ducting
Hvordan kutte hull i kulevegger
Slik fjerner du Old Steel Railings
Slik kobler du fra et vaskerisol
Lime Green u0026 Turquoise Ideas
Hvordan hånd-bjelker for en logg hjemme
Alternativer til Drywall Tape
Slik bytter du Formica Counter Tops med granitt flis
Fordelene med bambusgulv over eik
Farger for barnas rom
Hva er surfarget?
Gratis Retro Bedroom Ideas
Hvordan lage et skap med et skråt tak