Gulvbeleggstips

Gulvbeleggstips  Å fargelegge et gulv kan forny utseendet til et rom. Det kan også dekke opp flekker og merker på gulvet. Selv om profesjonelle kan flekke gulvene dine lett, kan tjenestene deres være dyre for villaeiere på et budsjett. Å fargelegge dine egne gulv vil spare penger og sikre den nøyaktige farge du vil ha. Altid arbeide i et godt ventilert område, og bruk riktig øye og håndutstyr for å beskytte deg mot malingsdampene.

Kjenn gulvet

Forskjellige flekker er laget for ulike typer gulv. Ikke prøv å bruke en flekk på tregulv av rød eik eller sedertre og unntatt for å få samme endelige farge og tekstur. Hvis du bruker feil flekk for gulvet, kan treslagene absorbere for mye eller for lite av flekken, og det kan virke ujevnt eller splotchy.

Test på skraptre

Kjøp et stykke skraptre som er identisk i farge og art til tregulv. Test fargeprosessen på skrap av tre for å se om det faktisk er fargen og glansen du vil ha. Plasser skrapet av tre på gulvet i minst en dag for å se hvordan det ser ut til på ulike tider av dagen og under naturlige eller hjemme-lampene. Øv fargeprosessen på skraptre for å perfeksjonere teknikken din før du arbeider med din hjemmets gulv.

Arbeid i lyset

Arbeid i et godt opplyst område på ditt hjem eller arbeidsområde for å sikre at du smår jevnt på flekken. Flekk som påføres i mørket eller om natten, kan se jevnt ut, men om morgenen vil det vise flekker og streker fra en ujevn jobb. Hvis du arbeider i en kjeller, bruk ekstra lamper og belysning.

Bruk Pre-Stain Conditioner

Pre-stain conditioner vil forsegle porene i treet slik at flekken blir absorbert jevnt. Dette vil forhindre flekkete flekker på tregulvet. For å bruke den, bør du pre-flekken på gulvet og la den tørke i henhold til produsentens instruksjoner. Slip sandflaten for å eksponere treet. Ikke sand for kraftig fordi du ikke vil fjerne pre-stain conditioneren fra tregulvets porene. Pre-stain conditioner er spesielt nyttig på lønn tre som har en tendens til å absorbere flekk ujevnt.

Pensel av flekken

Farging av et gulv krever børsting av flekken på gulvet og deretter tørke den av med en ren klut. Noen ganger, på svært porøse skoger, vil flekken sippe tilbake ut av treets porer og la små punkter flekk på overflaten av treet. For å unngå at dette skjer, børstes det farget gulv lett med en myk børste etter du har tørket av flekken. Borstene vil fange den ekstra flekken i porene og trekke den ut.

Andre artikkelen

Hvordan å gjenbruke baderomsfliser
Typer av beslag
Slik installerer du Tile Products
Hvordan spare penger på granitt benkeplater
Planer om å bygge en trappstol
Slik installerer du en Sheetrock Ceiling Joist
Hvordan legge til i interessant å se på en gammel mur
Shabby Decorating
Hvordan Kutte Oak Kryssfiner Uten Chipping
Hvordan jobbe med tørr mørtelmiks
Grade 8 Bolt Identification
Slik fjerner du en vegg til veggdekk
Slik installerer du badet Beadboard
ADA Baderom Høydestandarder
Instruksjoner for installering av en deadbolt
Gjør det selv: Cedar Fence Installasjon
Hvordan Kutte Granittfliser til Mosaikk
Slik installerer du nytt gulv under et toalett
Hvordan Mud u0026 Tape Tørrvegg Ceiling
Slik installerer du Peg Board for Storage