Green Wall Paint Ideas

Green Wall Paint Ideas  Grønne vegger gir en kul, lys og fet skjerm i alle rom i huset. Deres forskjellige toner og nyanser accentuerer et bredt spekter av møbler og tilbehør, samt å bringe utendørs inn. Kalmerende grønn skaper også en beroligende, rolig følelse i hjemmet. Det fungerer godt med lyseblå, snødekte hvite og dype, rike nyanser som sjokoladebrun. Med sin forfriskende nyanse, vil det være grønn som sørger for å forbedre stemningen og følelsen av hjemmet ditt.

Lysegrønn

Gressgrønne vegger aksent og komplement mørkt tre, for eksempel et mahogny-china-skap eller en buffet. De rike brune møbler kombinert med den intense skyggen av gressgrønn holder designet sammen og lar de to helt forskjellige nyansene forbedre hverandre. Gressgrønt gir også et lekende, men modent utseende i ethvert rom. Dens intensitet lyser øyeblikkelig rom og livner opp i rommet. For eksempel skaper lysegrønn maling i et barns bad en visuelt tiltalende design. Ikke glem husetets femte vegg: taket. En lekfull nyanse av grønt som grøntgrønt definerer taket og legger til en uventet designvisning i soverom, spisestue og oppholdsrom. Mal veggene under en skygge lettere for en enhetlig design.

Rolig Grønn

Kalmerende nyanser av grønt som salvie er ideelle i soverommet når du vil ha en dypere design. Skyggen gir seg et rom for å slappe av og slappe av og er derfor ideell i soverom og bad. Sage Green går bra med et bredt spekter av farger og teksturer. Ta med et par grønne gardiner i salvie mot en salvegg for å ekko fargen gjennom hele rommet og skape en beroligende helligdom. Spill opp den kule skyggen av grønt med fargerike puter og kaster. Mot salvagen grønn, innlemme blek blues, som en samling av vaser eller figurer. Denne tofargepaletten skaper en ny følelse i rommet.

Lysegrønn

Lysegrønner som mynte fungerer godt for å åpne opp en liten plass og skape illusjonen til et større rom. Mint greener ikke overstyrer eller dominerer et rom, men lar i stedet dekorative elementer i rommet, for eksempel tilbehør, møbler og kunstverk, skille seg ut. Lys grønne nyanser, som myntegrønn innlemmet på veggene, samt på støping, lyser straks rom og trekk øyet inn i rommet. Ved å legge til grafiske trykk puter og tepper bidrar til å bryte opp rommet for å sikre at en all blek grønn plass ikke blir altfor monotont.

Andre artikkelen

Hvordan fikse en skrue som ikke vil stramme
Hvordan kutte 45 støping
Hvordan identifisere produserte hjem
Beadboard Backsplash Ideas
Excel Pressevaskertips
Veranda tak alternativer
Slik forsegler du et keramisk gulv
Søte ideer for babyrom
Håndboreinformasjon
Slik spatter gelcoat
Slik installerer du laminatgulv
Slik distribuerer du varme fra gasslogger til forskjellige rom
Slik installerer du en konstruksjonsplate dampsperre
Passiv solvarmeinformasjon
Hvordan lage fliser over Formica
Slik legger du til et tak over et dekk
Hva er en ferdig negler?
Hvordan bruke teppeisolasjon på kjellervegger
Hvordan bygge et tilpasset skap
Slik bruker du et hullsag litt på gips