Gjenopprette lampeskjermprosjekter

Gjenopprette lampeskjermprosjekter  Hvis den gamle lampeskjermen ser litt snusket ut eller bare kan bruke et nytt utseende, gi nytt liv til lampeskjermen ved å gjenopprette det. De fleste lampeskjermene gjenoppretter prosjekter bruker papir for å dekke standard lampeskjerm, men du kan bruke en rekke materialer for å få jobben gjort.

Dekk det opp

Hvis du er lei av lampeskjermen sin snusket utseende, men ikke Jeg vil ikke ha å velge og velge, hold det enkelt og dekke lampeskjermen med et enkelt stykke bomullsmateriale. Velg et lystfarget stoff, for eksempel hvitt, for å gi mest lys gjennom skyggen, eller bli mørk for å dempe utgang. Hvis du har en uvanlig geometrisk formet lampeskjær, kut stoffet i strimler som er bred nok til å passe til hver side. Fest deretter et bånd eller et mindre stykke stoff der hvert panel møtes.

Gjør det perfekt

For å lage en Lampen ser ut som om den går med et roms innredning, samsvarer med lampen som gjenvinner stoffet til resten av innredningen. Hvis du har biter av skrapduk igjen fra oppholstingsmøbler eller vindubehandlinger, bruk stykkene til å gjenopprette lampeskjermen. Dekk en lampeskjerm i et stort stykke eller bruk flere mindre stykker for å lage en stripet lampeskjerm eller lappeteffekt.

Legg til Trim

En blankt lampeskjerm som fremdeles ser ut, trenger ikke fullstendig gjenoppretting. I stedet legger du litt trim for å krydre utseendet. Fest bånd, frynse eller annet dekorativt element til toppen og bunnen av skyggen. For mer forseggjort utsmykking, bruk bånd for å lage striper, geometriske figurer eller andre dekorative figurer på lampeskjermen. For å lage et mer uvanlig utseende, bruk flere typer og farger med trim.

Få kreativitet

Selv om tekstiler vanligvis kommer inn i utskrifter og mønstre, er det ikke begrenset av lampeskjerms gjenopprettingsalternativer. Få kreativ med lampeskjermdekselet Kjøp materiale du kan skrive ut fotografier på og lage en collage lampeskjerm. Påfør strykebilder på grunnleggende stykker materiale. Fest deretter bildene til lampeskjermen. Lag en utklippsboks lampeskjerm for et uvanlig utseende. Bruk collageteknikken, skisser og pynt din lampe med trim, bånd og andre elementer.

Andre artikkelen

Hvilken farge skal jeg male en kort gang med mørk teppe?
Hvordan lage en ny vegg for maling
Hvordan installere takfliser til jevn
Ulempene ved stiv skumisolasjon
Historien om Garage Design
Hvordan å figurere firkantede opptak av et hus
Hvordan kutte 18-tommers fliser
Slik bruker du grout på keramisk flis
Vinyl Siding Vs. Fiber Cement
Hvordan lage en Barnedør
Hvordan Caulk Skifer
Ideer for å dekorere en garasje til en lekerom
Hvordan bruke spiral fluorescerende lys i annet enn en oppreist posisjon
Slik bruker du Peel u0026 Stick Groutible Tile Floors
Teenage Room Decor Sites
Fordelene med aluminiumsrør
Slik installerer Square Laminate Floor Tiles
Informasjon om å bygge ditt eget hjem
Gjør kutt med en mitsag
Hvordan lage et kjøkken remodel