Game Room Decorating Ideas

Game Room Decorating Ideas  Velinnredede spillrom gir den perfekte innstillingen for noe konkurransedyktig moro. På grunn av arten av dette rommet kan designere handle med sine ferske farge- og aksentvalg for dristige alternativer som skaper spenning og fremmer moro. Når du planlegger ditt spillrom, dekorere tema, gå ut på et design-lem og lage et rom som spiser energi og fremkaller spenning.

Fetthuer

Mens mange dekoratører velger nøytrale eller pastellfarger i mye av huset, type dempet fargeskjema passer ofte ikke godt med dristige spillelementer. Handle disse standardfargene for dristige alternativer. Bruk fargene til ditt favorittsporterteam for å skape spenning på veggene dine. Eller gi en nikk til biljardbordet ved å velge farger fra biljardballene for å bruke som nøkkeltoner i dekorasjonsordningen.

Veggoverføringsbilder

Mange spennende og detaljerte detaljer på vegger trenger ikke nødvendigvis kunstnerisk ferdighet. Mange Idrettslagene lisensierer nå store veggdekaler som viser spillere eller andre relaterte idrettsbilder. Disse bildene er ofte flyttbare, slik at du kan legge dem til veggene dine som engasjerende spillrom-aksenter, men senere fjern dem lett hvis du bestemmer deg for å tildele et annet formål til space.

Center Creations

Mens enkelte spillrom kun har én type aktivitet, inneholder de fleste en rekke fritidsalternativer for innbyggerne. Hvis du har tenkt å inkludere et utvalg av fornøyelser i rommet ditt, lager du stasjoner rundt i rommet Bruk spillutstyr og møbler til å dele rom slik at det er klare sentre rundt hvert spill. Ved å gjøre dette tillater du at flere aktiviteter skal fortsette samtidig i rommet ditt uten at deltakerne i et område plager plassen

Koselige sittealternativer

Mange spillrom innbyggere er for opptatt av å delta i konkurransedyktige oppdrag å sette seg, men andre velger å sitte og observere handlingen. Gi et behagelig sted for tilskuere å slappe av med koselige sittegrupper. Kjøpe noen store, puffete stoler eller komfortable, store sofaer og plasser dem gjennom hele plassen. Hvis rommet ditt er for lite til å huse mye møbler, bør du vurdere å velge komfortable stoler som også er på hjul, slik at tilskuere kan flytte dem fra en stasjon til en annen, avhengig av hvilket spill de vil se.

Projeksjonsutstyr

I stedet for å investere i en stor TV, ta visningen til et helt nytt nivå med projeksjonsutstyr. Ved å kjøpe en projektor i stedet for en standard-fjernsyn, og montere denne projektoren i taket, kan du produsere en teaterkvalitets idrettsopplevelse. For å skape plass til fremspring må du male en del av vegghviten eller bruke hvitt lerret eller stoff for å lage en skjerm mot en vegg.

Andre artikkelen

Slik installerer du Armstrong Tile Ceiling
DIY: Heller en garasje etasje
Slik bruker du Liquid Nail Resin
Hvordan bruke en roterende laser til å henges takgitter
Den gjennomsnittlige kostnaden for baderomrenovering
Hvordan velge den beste malingen
Hvordan legge på gulvbjelker til et betongblokkhus
Gjør det selv Decra Metal Roofing
Hvordan bygge hjemmekino økt sitteplasser
Hvordan å finne ut hjemme side kostnader
Slik isolerer du en subfloor crawlspace
Hvordan gå med en rammeløs glassdusj
Hvordan klippe Mosaic Tile for en Backsplash
Hvordan lage en Quonset Hut
Tips for å forbedre hjemmets verdi
Interiørdekorasjonshyller med planter
Hvordan gi hjemmet ditt en bedre første inntrykk
Hvordan lage et hjørne i et skap
Hjemmelaget dampbad
DIY Utvidelse av skumisolasjonssett