Dekoreringsideer for et stort solrom

Dekoreringsideer for et stort solrom  Sunroom dekorere bør være rettet mot planter og mot dagtid aktiviteter. Selv om solsenger kan brukes om natten, er de på sitt beste når de mottar solens skjønnhet og livgivende egenskaper. Fungerer som et kombinasjonsopphold og drivhus, kan solsenger være en stor hjelp i dyrking av dekorative planter, urter og til og med grønnsaker.

Vindubehandlinger

Solsenger har per definisjon mange vinduer, så det er behandling av vinduene mer enn fargen på veggene som vil avgjøre karakteren av rommet. Tunge eller mørke gardiner er vanligvis ikke kompatible med en solstue, og vil også hindre inntak av sollys, selv når de åpnes. Hvis du inkluderer gardiner i solsengets design, bruk lyse og rene gardiner. Disse vil gi en lys og luftig følelse til rommet og vil skape en ganske smal stakk når de åpnes, og dermed forårsake minimal blokkering av sollys.

Fliser

Flislagte gulv fungerer godt i solsenger. Fordi solsenger ofte dobler som mudrooms og entryways, trenger de holdbare gulv som er lette å rengjøre. Også, hvis du har mange planter i solsolen din, er du bundet til å få både jord og vann på gulvet, og fliser vil takle dette langt bedre enn tre eller teppe. Terra cotta fliser gir en Middelhavet følelse til et rom, og gir en mørkere farge som vil absorbere varmen fra solen og slippe den inn i rommet under kjøligere netter. Fliser kan legges i en enkelt farge for å skape en subtil og samlende effekt, eller du kan leve opp i rommet med flere farger eller geometriske motiver.

Art

De fleste solsenger har tre vegger som hovedsakelig eller helt er vinduer, men dette forlater veggen mellom solsalongen og huset tilgjengelig for visning av kunstverk. Det viktigste å huske om å dekorere denne veggen er å unngå alt som er utsatt for fading. Oljemalerier er sannsynligvis ikke hensiktsmessige for dette stedet, med mindre du ikke har noe imot om fargen endrer seg over tid. Hengsler laget av naturlige materialer eller kranser av høstprodukter kan lage flotte og passende dekorasjoner for et solrom.

Tak

Hvis solsolen din har et katedraltak, bør du vurdere å installere et takvindu for å øke mengden sol i rommet ditt. Malingstak med flat hvit takmaling for å mer effektivt reflektere sollyset tilbake ned på plantene. Sett sterke kroker gjennom taket inn i bjelkene å henge kurver og vining planter fra.

Andre artikkelen

Slik installerer du en takgulv fan
Internasjonale dekorative ideer
Mannington Laminatgulv Installasjonstips
Slik installerer du Prehung Replacement Windows
Home Interior Design Ideas
Great Interior Paint Colors
Hvilken er bedre aluminium eller Vinyl Siding?
Slik monterer du veggbraketter
Installere Kohler Dusjdører
De forskjellige typer takbekledning
Slik installerer du Armstrong 12X12 takfliser
Tre Vs. Mursteinhus
Instruksjoner for installasjon av utskiftningsvinduer
Kjeller Remodeling Floor Ideas
Farger som koordinerer med blå
Den beste måten å grille et kjøkken gulv layout
Kulturerte marmorproblemer
Hvordan gjør jeg Fake Crown Molding?
Laminatgulv
Slik fjerner du dusjkabinett