Crazy Teen Bedroom Ideas

Crazy Teen Bedroom Ideas  Et tenårings soverom kan være et tilfluktssted fra resten av verden, og er et utmerket sted for en tenåring å uttrykke sin stilstilstand. Oppfordre tenåringen til å gi sin kreativitet full tøylighet, da resultatene sannsynligvis vil gi deg en god følelse overrasket.

CD Ceiling

Et tak som er dekket med CDer gir et rom både blits og bevegelse. Mange har overskytende CDer som ligger rundt kontoret. En tenåring kan resirkulere CDene mens hun gir rommet sitt en disco queen makeover. tenåring kan skape dette utseendet ved å henge CDer fra taket med fiske linje. Hun kan bruke samme lengde på linjen for alle CDene for et jevnt utseende eller bruke varierende lengder på linjen for å lage mønstre. For et virkelig galt tak kan tenåringer heng fire cd'er per kvadratfot --- et system som kan kreve noen CD-donasjoner fra venner og familie.

Fotspor

Fotspor er en gal måte å legge til visuell interesse for et rom. For et vakkert utseende, tenåringen din kan male fotspor som løper opp på veggen og på taket, noe som gir ny mening Begrepet 'klatring veggene.' Fotspor kan også males på tregulv. Fotspor i mønsteret av dansesteg er spesielt morsomme. Tenåringer kan bruke en fotavtrykkstensil for å gjøre maleriet, eller kan bruke egne føtter, selv om malerifotspor i taket vil være utfordrende hvis det er den foretrukne metoden.

Gears

Tenåringer har alternativer i tillegg til plakater til veggdekorasjoner . Oppfordre en tenåring til å bruke funnet gjenstander som kunstverk for å skape et unikt utseende for rommet sitt. Sykkeltyper passer regningen veldig bra. Din tenåring kan skille fra en gammel sykkel eller to, rengjør girene og ordne dem i et gal mønster på veggen. Gears fra andre maskiner fungerer også bra og kan ofte bli funnet i junkyards. Din tenåring vil repurposing noe som er bestemt for søppel og vil ha en kul dekorasjon for å starte.

Graduated Stripes

En av de minst kostbare måtene å dekorere et rom er med maling. Tenåringer kan male sine rom på en måte som gir visuell stimulering uten å gi deg hodepine ved å bruke forskjellige nyanser av samme farge. Tenåringer kan male en vegg eller et helt rom ved hjelp av denne teknikken. For eksempel kan en jente som vil ha et gal rosa rom, male den nederste tredjedel av rommet, rosa, midt i tredje et rom, en rosa farge og den øverste tredjedelen en blekrosa. Tenåringer kan få samme effekt med hvilken som helst farge de liker.

Andre artikkelen

Hvordan lukke bladene på et Leatherman Super Tool
Billige hytter i Windsor, Ontario
Den beste tiden å feste betong
Forskjellige typer takbjelker
Hvordan Trim en Solid Wood Door
Hvordan installere kobber benkeplater
Hvordan legge Vinyl Tile på Linoleum
DIY: Glassblokk dusjkabinett
Hvordan bygge en skapramme
Ideer til en bakgårdsdekk
Slik monterer du et utskiftningsvindu
Krav til en vaskemaskin avløp
Slik planlegger du lysforholdene
Problemer med Anderson Wood Flooring
Skifer og porselensteinskomponenter
Hvordan Lim Bordplaten Laminat til eksisterende laminat
Hvilken malefarge for et oppholdsrom med mørke kuponger?
Riktig måte å lim Delrin på
Hvordan velge tregulv gulv over teppe
Asbest fjerning bevissthet for Office Personnel