Crazy Skateboarding Teen Bedroom Ideas

Crazy Skateboarding Teen Bedroom Ideas  Å hjelpe ungdommen til å dekorere rommet ditt kan være en bonding opplevelse - og en måte å vise ham på, anerkjenner han sin smak. Å uttrykke interesse for tenåringens hobbyer er en annen måte å validere ham på. Hvis en av de hobbyene er skateboarding, har du lykke til. Skateboarding har blitt så populært at design og arkitektur nettsteder som freshhome showcase møbler inspirert av sporten. Tonermøbelkataloger har også stykker som inneholder brett og annet skateboardutstyr; Det er også rimelige måter å oversette disse ideene til ungdomsrommet ditt.

Skateboard Bed

Kjøp flere vanlige skateboardrammer og spik dem til et vanlig hodegjerde, skape en skateboardbed. Du kan også spike dem til utenfor fotbrettet. Alternativt kan du kjøpe vintage skateboards på butikkbutikker og bruke dem i stedet for nye brett. Oppmuntre tenårene dine til å dekke dem med skateboarding klistremerker.

Skateboard Wall

Kjøp vintage skateboard fra speditør eller forsendelsesbutikker. skateboards som har populære skateboard-kunstbilder på dem som skaller og geometriske design. Velg fargerike skateboards som kan vises på veggen. Fjern hjulbasen og rengjør hvert brett grundig. Fullfør brettene med matt skallak. Ordne dem på en estetisk tiltalende måte. og spik dem til et trebrett. Spik trebrettet til ungdoms soveromsmuren. Juster denne ideen for å passe til en hvilken som helst størrelse vegg og vurder å dekke en hel vegg med unike skateboards.

Skateboard Clock

Ta hjulene fra vintage skateboard og rengjør dem i såpevann. Kjøp et klokkeutstyr fra en håndverksbutikk og maler det med emo eller punkfarger, som neon og mørkblå eller svart. Plukk ut 12 hjul og lim dem til klokkeutstyret ved hver time markering.

Graffitimur

Graffiti-kunst praktiseres på kantene av skateboardkultur. Tilkall en vegg i ungdomsens rom for ham og hans venner til å sprøyte med graffiti kunst. Tilfør ulike malingsfarger som passer med fargeskjemaet i rommet. Tape en tarp til gulvet og tape av de andre veggene for å holde maling Kontroller at du er godt ventilert i rommet og insisterer på at barna bærer støvmasker for å beskytte lungene sine fra malingsdampene. Alternativt kan du male en vegg med tavlefarge for tenåringen og vennene dine for å trekke på. Velg mørkblå eller svart tavle maling slik at farget kritt vil kontrast godt.

Andre artikkelen

Hvordan velge flekk for et tregulv
DIY Tool Bucket Organizer
Orientalske romstiler
Hvordan å beregne og installere gulvfliser
Slik fjerner du grout fra skiferfliser
Hvordan Router Out Hinges på en inngangsdør
Design ideer for pulver rom
Ranch Style Exterior Paint Ideas
Hvordan sammenligne bærbare øvelser
DIY Imitation Wood Floors
Hvordan lage en Pearl Paint Job
Hvordan laglig bygge et hjem
Table Flowers Ideas
Hvordan sette fliser rundt en utsalgssted
Hvordan lagre byggematerialer
Slik installerer du en Curb i en dusj
Hvordan lage Rick-Rack Roses
Slik Refinish Birch Kjøkkenskap
Slik legger du til Pavers Over Concrete Thinset
Bedroom Decorating Ideas for kanel gardiner