Country Home Decorating Supplies

Country Home Decorating Supplies  Country stil hjem utstråler uformell varme som umiddelbart får deg til å føle deg velkommen når du går inn. Enten du bor i en hytte ved innsjøen eller ditt hjem har et viktoriansk utseende eller et land. Fransk appell, tilbehør som er gammeldags, loslitt chic eller har en rolig effekt, er ofte fokuset på denne stilen hjemme.

Veggfarge

Maling kan gi veggene en frisk og behagelig følelse. Varmt farger av koraller, rust, taupe, salvegrønne eller andre jordfarger vil bidra til å forbedre landets stil. Nyanser som offwhite, sitrongul, robineggblå eller mykrosa vil gi ditt landstil en frisk appell. Bakgrunn med teksturer eller vintage-utseende utskrifter som kål roser eller et toile mønster legger varme.

Møbler

Møbler bør velges for komfort. Velg overfylte møbler med tekstiler som er plaid, floral eller har en utendørs scene på dem. Accent møbler med mange fargekoordinert puter eller myke kaster for å gi varme, koselige sitteplasser. Bruk polstrede stoler i spisestuen eller legg til landsstil pads i samsvarende nyanser for å matche veggfarge eller rustikk utseende. Snøre eller hekle doilies på endetabeller eller en bordrunner i spisestuen vil gi den en elegant, klassisk atmosfære.

Innredning

Innredningen skal ha et naturlig eller vintage utseende, for eksempel antikke værskinner eller halmkurver. Varme toner i keramikk og rustikk eller vintage d u0026 eacute; cor gjør gjestene til å føle seg som om de besøker en favoritt slektning. Hvis du har vinyl eller tregulv i stuen din, plasser du en fargerik mønstret teppe foran peisen eller i sofaen. Innlemme mange potteplanter i hjemmet ditt for å gi det en jordisk følelse og å ta med litt av utendørs innvendig. Velg kunstverk eller innrammede bilder for veggen din som viser utendørs- eller familiens scener.

Belysning

Takvifter er et fint supplement til denne stilen og kan brukes til å lage myke bris i hele hjemmet ditt og for å gi lys. Bruk av gulv- eller bordlamper i forskjellige soner i hjemmet ditt, vil skape koselige innstillinger for å spille brettspill eller lese.

Andre artikkelen

Hvordan Finne toppkanten av flis på veggen
Hvordan male en billig bokhylle
Bambus Gulv Vs. Tregulv
Hvordan kutte varmeovner inn i gulvet og taket
Hvordan reparere eller bytte asfaltstier
Belysning for trapper
Slik kutter du Mini Ceramic Tiles
Slik setter du japansk papirstøttet glassflise
Slik lager du ditt drømmehjem
Hvordan å dekorere med gardin rom deler
Programmer for å hjelpe lave inntektsfamilier reparere sine hjem
Hvordan å rengjøre skrap kobber for gjenvinning
Slik fjerner du bakgrunnsbilde
Hvordan man designer kjøkken benkeplater
Hvordan henge elektriske bokser på Wall Studs
Hvordan bygge en flislagt dusjkabinett
Dekorative ideer for en lilla soverom
Maskinverktøy og utstyr
DIY Toddler Bed
Den gjennomsnittlige kostnaden ved å bygge et hus selv