Contemporary Dining Room Decorating Ideas

Contemporary Dining Room Decorating Ideas  Moderne design handler om å ha rene linjer og kurver, uten rot. Moderne designere lager uformelle rom med åpne og komfortable rom. Du kan oppdatere din spisestue med et moderne og moderne estetisk. Hvis du er på et budsjett, bør du vurdere å kjøpe et sett av moderne stoler i stedet for et moderne bord, i stedet for å kjøpe alle nye møbler.

Moderne møbler

Moderne møbler har sterke linjer, rette kanter og mange rette vinkler. Hvis møblene har kurver, er de myke kurver og ikke bølgende rulleskøyter av mer romantisk fransk landsstil. Når du pynter en spisestue, velg tre eller metall spisestue stoler med rette rygg. Hvis du foretrekker polstrede stoler, velg lær eller solid fargeklær. Utskrifter brukes sjelden i moderne design. Velg et spisebord med slanke, rene linjer som et tykt trebord uten fasade kanter, eller et enkelt glassbord med sølvben.

Moderne veggfarger

Moderne veggfarger er generelt nøytrale og sterke jordfarger. De har ikke mye livskraft og er ikke lyse. Mørke farger brukes sjelden, spesielt i spisesal som ikke mottar mye na tural lys. Hvis du er en fan av lyse farger, velg en lys teppe eller lys plass innstillinger for å legge til en fargefarge som ikke vil overmanne resten av innredningen.

Moderne veggkonstruksjon

Velg veggkonstruksjon som gjenspeiler den moderne estetikken ved å bruke moderne farger og design, for eksempel geometriske mønstre. Alternativt, velg favorittfamiliebilder og få dem mattet og innrammet. Velg store matter med moderne jordfarger. Velg enkle rammer med slanke, rene linjer.

Moderne Planter

Moderne design kan virke for sterk for familier og de som ønsker et komfortabelt hjem. Hvis dette er tilfelle for deg, legg til flere potteplanter i spisestuen eller på hyller. Velg planter med lyse grønne blader å legge til en punch av farge til rommet. Velg moderne potter med nøytrale farger og geometriske mønstre.

Moderne tepper

Plasser et teppe i din moderne spisestue, slik at den ser mindre steril og mer innbydende. Velg tepper med subtil jord til nes og en geometrisk eller subtil design. Velg en lysere jordetone hvis du vil legge til en farge i rommet. Hvis du har barn og er bekymret for matlaging, kjøp en bambus eller hampeteppe. Bambus- og hamptepper 'design, farge og funksjon passer inn i moderne estetikk og er mer praktiske for noen familier.

Andre artikkelen

Slik installerer Mannington Engineered Wood Flooring
Hvordan bygge plater
Om hus auksjoner
Hvorfor noen gjenstander ikke kan resirkuleres
Skrueformater og spesifikasjoner
Slik reparerer du baderomspåvirkning
Dekorere vegger med papirposer
Hvordan Bytte En Blad På En Cirucular Saw
Kjellerutvikling Ideer
Slik fjerner vi kjøkkenvasken
Hvor kan jeg kjøpe trefiner?
Slik kutter du forhåndsformede benkeplater
Typer av hvelvede tak
Typer Linoleum
Hvordan Seal Ash Wood for Paint
Slik installerer du Holiday Lights
Hvordan grout Bathtub Tile
Hvor langt fra veggen å installere et toalett?
Slik installerer du Schon Engineered Teak Flooring
Slik bruker du Painter's Blue Tape på plastvinduer