Cafe Kitchen Theme Ideas

Cafe Kitchen Theme Ideas  Det er ingen plass som hjemme og ikke noe rom som sier 'hjemme' som et kjøkken. Kanskje det er derfor caf u0026 eacute; restauranter har vært og fortsetter å være så populære - fordi de formidler uformell stil og varme. Gjenta en caf u0026 eacute; se som legemliggjør mat og smaker som gir deg glede. Opprett en signatur caf u0026 eacute; kjøkken tema som vil bli glede av når solen kommer opp om morgenen til du fjerner middagsrommene og slår av lysene om natten.

Fransk Bistro

Utsikten til en fransk bistro som en caf u0026 eacute; temaet kan fungere fantastisk på et kjøkken. Det kan virkelig være en måte å gi et karakteristisk utseende i en liten kjøkkenplass av en leilighet eller villa. Bruk smijern stoler og små caf u0026 eacute; -size bord for to. Dekorere bord og benkeplater med små knopper vaser og årstidens blomster. De fleste hjemme d u0026 eacute; Cor butikker har fantastiske reproduksjoner av berømte franske kunstnere som Monet og Van Gogh og scener fra kabaretter og den berømte Moulin Rouge. Har kunstverket innrammet for å matche veggfargene og fullføre utseendet til en fransk bistro. Legg til bregner og eføyplanter for å gi kjøkkenet utseendet på en fortau Fransk caf u0026 eacute;.

Italian Espresso Caf u0026 eacute;

En italiensk espresso caf u0026 eacute; kan kombinere en kjærlighet til kaffe med italiensk romantikk. Det kan også inkludere en rekke teksturer, kunstverk og gjenstander. Backsplashes kan innlemme italienske fliser og kombinere grensefliser av marmor eller malt for å etterligne løvverk, eller drue vinranker fra en italiensk vingård. Moderne granitt benkeplater vil blande perfekt. Legg til marmor skjærebrett for å kompliment den italienske caf u0026 eacute; se. Dette er det perfekte d u0026 eacute; cor-temaet for å vise frem de aller fineste og fineste kaffemaskinene, espressomaskiner og accoutrements. Stage en samling espressokopper for å ytterligere forbedre og definere tema og estetikk. Inkluder kunstverk av italienske hager, vingårder, toskanske landsbyer, gondoler, Adriaterhavet og Middelhavet for ytterligere å forbedre et kjøkkenkafé og eacute; minner om Italia.

Southern Soul Food Caf u0026 eacute;

Lag en salute til god gammeldagse sørlige matlaging med en sjelmat caf u0026 eacute; kjøkkendesign. Bruk primære farger av rød, blå og gul for å gi kjøkkenet ekte sørlig appell. Bead bord vegger og skap vil legge til en autentisk berøring til rommet. Røde og hvite rutete duker og servietter vil formidle et klart signaturutseende av sørlig gjestfrihet og stil. En stor visning av solsikker i vaser vil fullføre utseendet. En bolle med sesongfrukter i midten av kjøkkenbordet eller en glassbelagt pundkake eller ferske skomaker vil gjøre et innbydende og fristende kontaktpunkt. Gjør møblene komfortable og koselige med trebord og polstrede stoler. Dekorer vegger med vintageannonser fra 1940-tallet til 1960-tallet. Når designprosjektet er fullført, inviter familie og venner til en sjelfull og sjelmathelgbrunsj med stekte egg, skinke, kjeks og griller, melasse og drue gelé i den sørlige kjøkkenkafeen.

Andre artikkelen

Arkitektonisk Panel Siding Typer
Hvordan rute støping
Skal jeg bruke skruer eller negler med Cedar?
Hvilken er bedre: Roll eller Batt-isolasjon?
Wire Cutting Tools
Hvordan å omregne fliser benkeplater
Slik installerer du en innfelt bokhylle
Hvordan remodel ditt hjem
Baderomsvaskefartøydesign ideer
Baderomsinnredning med havfruer
Hvordan male en fraktbeholder
Laminat Formica Trimming Techniques
Fordelene ved et støpejern badekar
Horisontal Vs. Vertikale vindturbiner
Home Study Design Ideas
Slik påfør Finish på tregulv
Hvordan installere teppe på en døråpning
Slik Reparer Tunge u0026 Groove Skap Dører
Hvordan sette på Orange Peel Texture
Flytende gulvmonteringsanvisning