Bedroom Decorating Resources

Bedroom Decorating Resources  Hvordan du dekorerer et soverom vil stille tonen for de siste øyeblikkene før du sovner og de første minuttene av hver dag. Online dekorere ressurser florerer, gir uovertruffen tilgang til profesjonelle og amatør tips, fotografier og diskusjonsfora. Mange interiørdesignmagasiner vedlikeholder nettsteder med eksklusive elektroniske funksjoner og utvidede fotoalbum. Utskriftsressurser tilbyr trykt og sant dekorasjonsråd. Tegn inspirasjon fra soverommet dekoreringstips ved å prøve ut fra en rekke kilder.

Nettressurser

Mange utskriftskunstmagasiner opprettholder et bredt utvalg av dekorasjons- og designartikler på deres elektroniske databaser, med omfattende lysbildeserier og forum for tilbakemelding . Ingen medlemskap er påkrevd og artiklene er tilgjengelige gratis. God Housekeeping og Country Living magasiner har en rekke soverom-spesifikke artikler, med temaer som strekker seg fra å bruke teksturert stoff på hodegjerde til å komponere minimalistiske gråpaletter for å velge farger som utvider et lite mellomrom. Apartment Therapy, en nettbasert ressurs, fokuserer på mindre, overveiende urbane rom og viser både amatør og profesjonelt hjemmedesign. Funksjoner er kategorisert etter sted, hovedsakelig tegning fra store amerikanske byer. Apartment Therapy-formatet gleder seg til leserbidrag, og produserer et eklektisk tilbud av stiler.

Magasiner

En Cond u0026 eacute; Nast-publikasjon, Architectural Digest er fortsatt den heraldede standardavlesningen for arkitekter og profesjonelle interiørdesignere. design, vanligvis for multimillion dollar boliger. Det er likevel en utsøkt ressurs for villaeiere på et budsjett, og tilbyr et godt utgangspunkt for innovative ideer og triks. Fra og med august 2010 begynner månedlige abonnementer på $20 for 12 utgaver, $36 i to år eller $46 for et treårig abonnement. Veranda Magazine har interiørdesign med en sørlig inspirasjon, men gjelder for boliger i alle klima. Utvalgte design gis eleganse med moderne, rene linjer. Et abonnement på åtte utgaver er $15, eller 24 utgaver er $30.

Bøker

For et fokusert blikk på design av soverommet, besøk ditt lokale bibliotek eller bokhandler, og velg blant titler som 'The House u0026 amp; Hageboken med soverom og baderom. '223-siders innbundet kompendium inneholder en rekke ideer fra tidligere versjoner av House and Garden-magasinet. For en moderne tilnærming, prøv' Opprett din drøm Soverom: Hvordan planlegger u0026 amp; Style the Perfect Space 'av interiørdesigner Andrew Bannister. Bannister oppfordrer leserne til å avgjøre de spesifikke funksjonene i soverommene deres og inneholder opplysende case studies.

Trade Shows

For en insider ser du på nye trender i soverommet dekorere, besøk et interiørdesign og dekorere messeshow. Med konvensjoner og messer i alle regioner i USA og over hele verden, kan du enkelt reise til en nærliggende uten å bruke designbudsjettet på flybilletten. Sjekk online kataloger for gjeldende tidsplaner. NeoCon World Trade Fair, som ble avholdt i Chicago, har vært i drift siden 1969, og tiltrekker seg nesten 140 000 bransjepersonell hvert år. Den internasjonale moderne møblermessen, som ble avholdt i New York, har presentert toppmoderne møbeldesigner siden 1989.

Andre artikkelen

Kjøkken Backsplash Ideer til et Beach House
Solpanel Installasjonskomponenter
Slik fjerner du knockouts for en Pegasus kjøkkenvaske
Bad Mirror dekorere ideer
Hjemmelaget Bakgrunn Ideer
Slik opplader du et dødt håndverk 18 volt slitebatteri
Hvordan lage Blackout Gardiner for Kids 'rom
Slik installerer du en badviftekanal
Slik kjøper du OSB Board
Hvilke farger ville se bra ut i et lyseblått kjøkken?
Slik fjerner du grout fra skiferfliser
Hardwoods u0026 amp; nåletre
Granittfliser Installasjons Tips
Maling farge ideer for et barns rom
Hvordan rette nivået på et betonggulv
Slik installerer du en avtrekksventil
Firewood Bundling Problemer
Kan du male Termofoil kjøkkenskap?
Vinduestiler
Hvordan installerer jeg PV-celler for bolig?