Bay Window Decorating Tips

Bay Window Decorating Tips  Et karnappvindu er et sett med tre vinduer, vanligvis store og lange, som er installert på en slik måte at de strekker seg utover huset. Et karnappvindu kan legge stor interesse for alle rom; det kan åpne opp et lite rom ved å tillate mer lys og illusjonen av mer plass, eller det kan gjøre et stort rom virker mer grasiøst og elegant. Dekorere karnappvinduet kan forbedre sin sjarm.

Hengeplanter

Hengende planter er en utmerket måte å bringe liv og natur inn i hjemmet ditt, og karnappvinduer er det perfekte stedet å henge dem på. Fordi det er lite smuss og rot i forbindelse med en hengende plante, gitt at det er mindre sjanse for at et kjæledyr eller et barn slår det over fordi det er utenfor rekkevidde, kan et karnappvindu tillate deg å bringe planter inn i rom du kanskje ikke ellers. Hengende en større plante fra midten av vinduet vil skape en fin silhuett, mens hengende tre mindre planter vil legge til symmetri i vinduet.

Gardiner og Valances

Avhengig av størrelsen på vinduet ditt, vindu behandlinger kan betydelig forbedre vinduet ditt område. Hvis du har et mindre karnappvindu, kan du velge enklere gardiner laget av et lettere stoff - for eksempel et gjennomsiktig stoff - kan ramme vinduet pent uten å overvinne det. For et større vindu kan et tyngre og mer utsmykkede stoff fungere. Pass på at du velger stoff som komplimenterer innredningen allerede i rommet du er dekorert - du vil ikke redusere effekten av dine karnappvinduer ved å skape en konkurranse mellom innredningsstiler eller farger.Å velge en valance for gardinene er en viktig del av valg av vindubehandlinger. Valansen skal utfylle gardinene og vinduet. For et lite karnappvindu er en delikat valance best for å sikre at behandlingen ikke overvelder vinduet.

Vinduesete

Mange karnappvinduer, spesielt større, tillater montering av vindusplass eller benk Dette kan være et luksuriøst tillegg til et hvilket som helst rom, men kan være spesielt effektivt i en stue eller et soverom. Ved å legge kasteputer til setet, eller en lang runner pute til lengden på benken, kan du utfylle stilen til vindu behandling samt skape et innbydende sted å sitte og fullt ut nyte utsikten din bay window affords.

Andre artikkelen

Hjemmeisolasjonsmetoder
Hvordan identifisere et strykejernsrør
Cool Shower Curtain Ideas
Slik setter du opp plakater uten å ødelegge plakaten
Slik installerer glassfiberbadet
Soverom plassering ideer
Boudoir Bedroom Ideas
Hvordan å klare et vinyl gulv
Slik installerer du en barvask
Slik Level A Floor før du installerer Vinyl Gulvfliser
Slik Remodel Kjøkken benkeplater
Verktøy for å påføre Caulk
Slik løser du keramiske fliser
Slik løser du kinesisk gipsvegg
Hvordan tørke blomster i en hjemmelaget trepress
Loft Garage Prosjekter
Hvordan bruke solenergi og hvorfor
En kostnadsjämförelse av benkeplater
Bruk av geotekstiler
Morsomme og Funky Uvanlige Vindu Behandlinger