Teaterrommet dekorasjonstips

Teaterrommet dekorasjonstips  Et hjemmekino-rom kan være et tilfluktssted, eller det kan være et feststed for familie og venner. Du kan enkelt dekorere med komfortable stoler og gamle filmplakater, eller bli ekstravagant og antar rommet med art deco Hollywood memorabilia. Uansett hvilket budsjett du er, er det viktig å gjøre plassen til et komfortabelt sted hvor du vil nyte å bruke tid på å se favorittfilmene dine.

Sconces

Sconces er klassiske biografaccoutrements. Du kan finne dem online i en rekke former og størrelser for å passe plass. Du kan bygge sconces inn i veggene og vise spesielle lys, eller du kan bare kjøpe sconce dekker som passer over eksisterende inventar. Du kan også vurdere å installere dimmerbrytere slik at du kan senke lysene i stil når filmen starter.

Støping og trim

Original art deco kino-molding var laget av utskåret tre. I dag er deco-stil lister tilgjengelig i glassfiber og plast kompositt som du kan installere raskt (noen ganger med lim - ingen negler kreves). Line dine vegger, omtrent tre meter opp, med en scalloped glassfiberstøping for en ekte gammel teaterføt. Moulding gjenspeiler også lyd, og kan bidra til å forbedre romets akustikk, ifølge Cinema Source.

Marquee

Kinoet er et av de mest gjenkjennelige elementene i kinoen. Du kan kjøpe frittstående marquees som kommer med store hvite plastbokstaver, og annonsere din siste utstilling rett utenfor teaterdøren. Hvis du kjøper et telt som henger på en vegg, kan du skissere det med en rekke teaterlamper for å trekke alles oppmerksomhet.

Filmplakater

Filmplakater er enkle å komme forbi, billig (med mindre de er antikviteter) og en åpenbar måte å annonsere på din kinematiske smak. Du kan kjøpe film plakat rammer og matte dem selv, eller ta dine plakater til en innramming butikk og få dem profesjonelt mattet. Du kan også finne plakatmarkiser på nettet, komplett med innebygde teaterlamper, for virkelig utsmykkede og autentiske plakatdisplayer.

Andre artikkelen

Slik installerer du tregulv med en nakkekant
Hvordan finne en Mobile Tool Chest
Hva er hvite vanlige stearinlys laget av?
Hvordan lage skap
Bygge Gable Ventiler
Slik bytter jeg min kjøkkenkran
Slik arrangerer du kunstige orkideer
Slik dekorerer du et familierom for to soner
Kan du dype skap dører?
Slik installerer du Cement Board
Slik installerer du en kobberplate, bakplaten i et kjøkken
Engelsk Baby Girl Nursery Ideas
Hvordan riktig installere en gardinholdback
Kan jeg kutte et hengsel?
Instruksjoner for innebygd garasjeplassering
Installasjonsveiledning for Crescent Shower Curtain Rod
Instruksjoner for bruk av et bord Bender
Hvor høy skal flisen være rundt et boblebad?
Slik skarpe en 82-graders borbit
Wiring Tips for en logg hjemme