Hvordan indentifisere en persisk teppe

Hvordan indentifisere en persisk teppe 

1.

Se etter vanlige persiske rugdesigner. Design som papegøye, paradisfugl, lotus eller en rekke andre blomster er vanlig for persiske tepper og mindre vanlig for andre områder. Selv om noen blomster og fugler er sett i andre tepper, er blomster fra Midtøsten et tegn på persiske tepper fordi andre områder av verden ikke vanligvis har blomsten.

p> Finn stedet der teppet ble laget. Forespør om teppens opprinnelse. Forhandleren som selger teppet kan bestemme hvor den ble laget, og det er et stort ledd om teppet er persisk eller et annet orientalsk teppe. Orientalske tepper og persiske tepper er like i materialer, men de kommer fra forskjellige steder. Et persisk teppe kommer fra Midtøsten --- spesielt fra Iran --- og et teppe som kommer fra et annet sted, som India, Pakistan eller Kina, er Oriental.

3 ull er et vanlig materiale for persiske tepper, mens materialer som bomull eller andre plantebaserte materialer er mindre vanlige. Alle tepper som er laget av bomull, er ikke en Persisk teppe.

Se på knutene på teppet. En maskinbygget teppe har ikke samme knuter som et håndvevet teppe. Teppene på hånden -vevd persisk teppe har to støt som danner en enkelt knute og form mønstre som vanligvis er symmetriske. Teppet teller bestemmes ved å telle knutene i teppet og den typiske persiske teppe vil ha flere knop enn andre tepper. En kvalitet håndvevet persisk teppe vil alltid ha flere knuter enn enten maskinfabrikerte tepper eller lavtliggende tepper.

Persiske tepper er håndvevede kunstverk som kommer fra Midtøsten. Å identifisere et teppe som persisk teppe i stedet for maskinskrevet etterligning krever nøye observasjon. Stedet der teppet ble laget, utseende og mønster på teppet og farger som brukes på teppet, kan alle føre til identifikasjon av et persisk teppe i forhold til andre tepper med lignende utseende.

Andre artikkelen

Slik avslutter du kantene på en laminert benkeplate
Slik lapper og reparerer en grus kjørebane
Hvordan bygge et barn bord og stoler med et dyreliv tema
Typer av solpaneler for hjem
Hvordan lage teppe i stykker
Slik legger du sømmer på underlag
Slik slår du dimmerlys
Hvor langt skal bortsett fra innfelt lys plasseres?
Tile Laying Styles
Slik ser du malingsfarger i mitt hjem
Hvordan husbygging fungerer
Den gjennomsnittlige kostnaden for laminat benkeplater
Veibeskrivelse til å installere tregulv
Hvordan bygge en enkel bokhylle
Ting du kan lage fra plastblomsterpotter
Hvordan lage et gulv for stick-on fliser
Slik reparerer du en Dewalt batteripakke
Moderne Hjemmeinnredning Ideer
Slik Refinish Akryl Badekar
Installasjon av dobbeltkjerne deadbolt-låser