Interiørdesign med bilder Ideer

Interiørdesign med bilder Ideer  Selv i digitale kameraer, har mange fortsatt mange gamle fotografier som bare sitter rundt usynlige, som kan bli en viktig del av hjemmet sitt interiør. Hvis du ikke har noen gamle bilder, kan du alltid skrive ut Sett opp et digitalt bilde for bruk i din dekorasjonsplan. Et hus blir virkelig et hjem når det uttrykker din personlighet eller historie gjennom kunstnerisk bruk av bilder som betyr noe spesielt for deg.

Tint Black u0026 Hvite bilder

Tinting svart og hvitt bilder for hånd eller med dataprogramvare gir dem en aura av tidløshet. Utført korrekt, kan tonede bilder gjøre et bilde du tok i går, se ut som det ble tatt for et århundre siden. Tinting er en effektiv dekorasjonsidee for hjem med interiør som ser tilbake til fortiden.

Koble mellomrom med tid

Rom som knytter ett rom til et annet, gir mulighet til å fortelle en historie via innrammede bilder. En gang som fører til ditt barns soverom kan dekoreres kronologisk for å vise hvordan barnet ditt er i alderen. En trappvegg kan inneholde bilder innrammet i et trinnmønster for å avsløre familiehistorien din eller historien til din familie hjemmets innredning.

Lag en veggmaleri fra bildene dine.

Teknologi gjør det mulig å blåse opp et bilde i stor skala slik at den ikke blir helt uklar og umulig å skille. Overvei å ta din favoritt bilder og ha dem forstørret nok til å lage en faktisk veggmural.

Kombiner bilder med objekter

Forbedre et arrangement av fotografier som henger på veggen, ved å legge til litt mer stil. Velg en gruppe bilder som er verdt å vise ved å fokusere på et tema. La oss si at du har valgt en gruppe bilder som viser at familien din spiller sport. Du vil da henge bildene på veggen sammen med dekorative gjenstander som har å gjøre med de sportene, som en baseball cap og faktiske trading kort av favoritt spillere. Eller du kan arrangere bildene slik at de lager en ramme rundt en stor gjenstand, for eksempel baseballbatene som du pleide å slå et spillvinnende hjemløp.

Andre artikkelen

Slik kjøper du en krypteringsdampbarriere
Hvordan lage flotte parkeringsplasser
Effektivitet av under stein gulvvarme
Vaskerom Countertop Ideas
Baderom Remodeling: Tub Vs. Dusj
Slik festes undermount vasker til granitt
Hvordan bygge en skapskapasjer
DIY Gravel Grid Driveway
DIY Innebygde TV-hyller
Hvordan bygge et skråt taklagringshus
Hvordan dekorere veggen Farge i en Tween Girl 's Room
Slik installerer du en Chain Link Fence på en karakter
Slik installerer du et Toto Toalett på et flisegulv
Hvordan legge Solid Wood Flooring på Betong
Weatherization Grants for Alaska
Den beste måten å fjerne Vinyl Wall Paper
Slik kjøler du et hus for energieffektivitet
Hvordan takke en geodesisk dome hjemme
Slik bruker du selv Leveling Cement
Om Country Decor Swags